Oferte Charter Avion - Litoral Grecia 2020

Charter Avion - Grecia

In Grecia sunt 8136 hoteluri, din care 766 de hoteluri de 5 stele, 1948 de hoteluri de 4 stele, 3103 de hoteluri de 3 stele, 2003 de hoteluri de 2 stele, 316 de hoteluri de o stea.

In Insula Corfu sunt 583 hoteluri, din care 32 de hoteluri de 5 stele, 101 de hoteluri de 4 stele, 215 de hoteluri de 3 stele, 188 de hoteluri de 2 stele, 47 de hoteluri de o stea.
In Insula Zakynthos sunt 422 hoteluri, din care 32 de hoteluri de 5 stele, 84 de hoteluri de 4 stele, 195 de hoteluri de 3 stele, 100 de hoteluri de 2 stele, 11 hoteluri de o stea.
In Creta sunt 1274 hoteluri, din care 130 de hoteluri de 5 stele, 302 de hoteluri de 4 stele, 503 de hoteluri de 3 stele, 270 de hoteluri de 2 stele, 69 de hoteluri de o stea.
In Insula Rodos sunt 693 hoteluri, din care 82 de hoteluri de 5 stele, 184 de hoteluri de 4 stele, 233 de hoteluri de 3 stele, 168 de hoteluri de 2 stele, 26 de hoteluri de o stea.
In Insula Santorini sunt 712 hoteluri, din care 100 de hoteluri de 5 stele, 222 de hoteluri de 4 stele, 252 de hoteluri de 3 stele, 122 de hoteluri de 2 stele, 16 hoteluri de o stea.
In Insula Lefkada sunt 274 hoteluri, din care 15 hoteluri de 5 stele, 45 de hoteluri de 4 stele, 122 de hoteluri de 3 stele, 90 de hoteluri de 2 stele, 2 hoteluri de o stea.
In Insula Mykonos sunt 300 hoteluri, din care 60 de hoteluri de 5 stele, 104 de hoteluri de 4 stele, 73 de hoteluri de 3 stele, 45 de hoteluri de 2 stele, 18 hoteluri de o stea.
In Insula Santorini sunt 269 hoteluri, din care 42 de hoteluri de 5 stele, 90 de hoteluri de 4 stele, 95 de hoteluri de 3 stele, 40 de hoteluri de 2 stele, 2 hoteluri de o stea.
In Orasul Rodos sunt 191 hoteluri, din care 20 hoteluri de 5 stele, 54 de hoteluri de 4 stele, 56 de hoteluri de 3 stele, 55 de hoteluri de 2 stele, 6 hoteluri de o stea.
In Mykonos sunt 178 hoteluri, din care 28 de hoteluri de 5 stele, 65 de hoteluri de 4 stele, 41 de hoteluri de 3 stele, 32 de hoteluri de 2 stele, 12 hoteluri de o stea.

Alegeți dintre multiplele destinații de vacanță ale Greciei

Grecia este o opțiune perfectă atât pentru a petrece o vacanță cu familia sau în cuplu, cât și pentru sejururile petrecute cu grupul de prieteni. Relaxarea se poate îmbina în cel mai plăcut mod cu viața de noapte activă și cu vizitarea numeroaselor obiective turistice. Veți petrece o vacanță memorabilă fie că veți alege o plajă luxoasă, foarte bine amenajată, fie că preferați plajele mai retrase și mai intime. Peisajele parcă desprinse din basme sunt prezente la orice pas, acestea fiind reprezentate de plaje întinse, lanțuri muntoase, zone împădurite, insule pitorești și păduri de măslini și portocali. În Grecia aveți la dispoziție nenumărate plaje, unde vă puteți relaxa și bronza după bunul plac. Grecia măsoară în jur de 15 000 kilometri de coastă. Litoralul elen se situează pe locul al doilea în ceea ce privește numărul de plaje distinse cu blue flag, însumând 480 de plaje, pe primul loc fiind plasat litoralul Spaniei, care numără 560 de astfel de plaje. Distincția garantează  curățenia apei și a nisipului și faptul că pe plajă sunt prezenți suficienți salvamari pregătiți să intervină în situații de risc. Grecia se bucură de un climat mediteraneean, verile fiind lungi, călduroase și sărace în precipitații. Cea mai bună perioadă în care este ideal să vizitați Grecia este intervalul mai - septembrie, clima mediteraneeană fiind ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant pe timpul verii. Peisajele mirifice, arhitectura deosebită, întinderile nesfârșite de nisip, specificul local, preparatele tradiționale și ospitalitatea grecilor atrag anual peste 30 de milioane de turiști.

Iubitorii culturii antice nu pot rata Atena, cu istoria sa milenară, și Insula Creta. În Atena, veți putea admira Acropolele, simbolul orașului, clădirile cu arhitectură clasică, precum: Biblioteca Națională, Universitatea, Academia de Arte, Palatul prezidențial și Palatul Ilionului. De asemenea, puteți vizita nenumăratele muzee ale orașului și parcurile cu alei umbroase care abundă de vegetație luxuriantă.  Un alt oraș încărcat de istorie din Grecia care merită vizitat este Salonic. Aici puteți vizita: Turnul Alb, Agora Grecească și Forul Roman, Muzeul de Arheologie sau Muzeul Culturii Bizantine. O destinație încântătoare a Greciei este și orașul Kavala, supranumit micul Montecarlo al Greciei. Orașul se aseamănă foarte mult cu celebra stațiune de pe Coasta de Azur.   Aici veți putea vizita situl arheologic Philippi, ruinele fortăreței bizantine și cele ale apeductului construit de Suleiman Magnificul în secolul al XVI-lea. Principala atracție a Greciei este reprezentată de insulele sale însorite. Santorini este una dintre cele mai populare și animate insule elene. Peisajul ce cuprinde locuințele albe cu acoperișuri albastre este arhicunoscut și o emblemă a insulei. O altă insulă apreciată în rândul turiștilor este Lefkada. Aici puteți petrece o vacanță activă, puteți face drumeții, vă puteți bucura de croaziere în jurul insulei sau puteți practica diverse sporturi nautice. Creta este una dintre cele mai apreciate insule ale Greciei, încântându-și turiștii cu peisaje mirifice, plaje acoperite cu nisip fin și ape cristaline. Corfu este o destinație de vacanță destul de aglomerată, fiind apreciată de către turiștii din întreaga lume. Insulele Rhodos și Mykonos sunt destinații perfecte pentru tinerii care își doresc să se distreze până dimineața, aici existând numeroase cluburi și localuri de noapte.

Grecia este situată în Peninsula Balcanică, distanța dintre București și Atena fiind  de aproximativ 1160 de kilometri, putând fi parcurși cu avionul, cu autocarul sau cu mașina personală. Puteți descoperi una dintre nenumăratele atracții ale Greciei fie în cadrul unui sejur, fie puteți opta pentru un city break, în ambele cazuri, cu siguranță veți dori să repetați experiența. Grecia poate fi vizitată și în extra sezon, însă trebuie să țineți cont că în această perioadă multe restaurante și hoteluri nu funcționează. Din fericire, există și destinații, precum Rhodos, Creta sau Santorini, unde turismul este dezvoltat pe întreaga durată a anului. De asemenea, trebuie să luați în calcul și faptul că temperatura din insule este mult mai ridicată în comparație cu cea din zona continentală, astfel că în lunile iulie - august ajunge la limita suportabilității.

Cele mai populare destinaţii ale Greciei pentru turiştii care vor să se bucure de o viaţă de noapte animată

ste destul de cunoscut faptul că grecii sunt un popor foarte vesel şi dornic de distracţie. Dat fiind acest aspect, turiștii care vor alege Grecia ca destinație de vacanță se vor putea bucura de o viață de noapte vibrantă. Aici veți putea petrece seri cu muzică grecească tradițională, veți putea lua parte la petreceri tematice pe plajă sau la piscină sau vă veți putea distra în cele mai celebrele cluburi, unde atmosfera este întreținută de DJ cunoscuți pe plan internațional.

Citeste mai mult.

Informații și recomandări pentru un drum spre Grecia cât mai plăcut

Dacă ați ales să vă bucurați de un sejur în Grecia și cea mai bună variantă de a ajunge la destinație vi se pare mașina personală, noi vă venim în întâmpinarea cu o serie de informații și recomandări care să vă ajute alegeți cel mai potrivit traseu și să vă scutească de eventualele surprize neplăcute care pot apărea de-a lungul drumului. Pentru a ajunge în Grecia cu mașina personală va trebui mai întâi să traversați Bulgaria.

Citeste mai mult.