Optați pentru un sejur de Anul Nou în Corfu și bucurați-vă de relaxare și distracție

  Cu ocazia Anului Nou, în Corfu se respectă anumite tradiții. Astfel, după slujba de dimineață, locuitorii din Corfu își oferă cadouri, cântă, dansează și se bucură. Cu prilejul Anului nou, se consumă un tort special, numit vasilopita, în interiorul tortului se coace o monedă. Se crede că persoana care găsește moneda va avea parte doar de noroc în anul ce tocmai începe. Salutul tradițional cu ocazia Anului Nou este: Kali Chronia. Corfu este o destinație ideală pentru a petrece un sejur de Anul Nou, deoarece vremea este caldă și veți avea la dispoziție o gamă extrem de variată de unități de cazare. Puteți opta pentru hoteluri care să dispună de piscină interioară încălzită și centre spa, astfel încât să vă puteți bucura de relaxare, încât să începeți noul an fresh și cu entuziasmul la cele mai înalte cote. În acest sens puteți opta pentru Rodostamo Hotel & Spa, unde veți avea acces la centrul de sănătate Rodostamo, care vă pune la dispoziție două camere de masaj, duș, saună, hammam, jacuzzi, servicii de manichiură și pedichiură, scaune cu masaj și sală de fitness. Palace Hotel este o opțiune potrivită pentru aceia care doresc să se bucure de un sejur relaxant în Corfu. Spunem aceasta, deoarece unitatea de cazare dispune de piscină interioară, restaurant și bar. De asemenea, turiștii vor avea acces gratuit la internet wireless, servicii de concierge. Și gamă de hoteluri cu prețuri accesibile este destul de largă. Astfel, puteți alege Hotel Govino Bay Resort, din stațiunea Gouvia, care pune la dispoziția oaspeților săi internet wireless, servicii medicale, parcare și un mini market. Hotel Electric Studio este o unitate de cazare de trei stele, care oferă oaspeților săi acces gratuit la internet wireless. O altă unitatea de cazare ideală pentru turiștii care doresc să petreacă un sejur de Anul Nou în Corfu la prețuri accesibile este Emmantina Hotel. În cadrul Glyfada Hotel turiștii vor beneficia de internet wireless, piscină interioară cu vedere la grădina hotelului, un restaurant și un bar. De numeroase facilități se vor putea bucura și turiștii care aleg să-și petreacă sejurul de Anul Nou în cadrul Hotelului Irene Apartaments. Aceștia vor avea acces la internet wireless, camere dotate cu mini bucătării și frigidere, sală de fitness și restaurant. 

 Insula Corfu poza

   London Hotel, din Glyfada, oferă oaspeților săi acces la internet wireless, restaurant și bar. Loc Aparthotel Annunziata este o unitate de cazare de două stele, care oferă oaspeților săi camere drăguțe, dotate cu un frigider de mici dimensiuni și mini bucătării. Turiștii vor avea acces și la internet wirelless. Sea View Hotel dispune de un restaurant, recepție deschisă 24/24 și internet wirelless. Și în cadrul Hotelului Anita, din Perama, turiștii pot petrece o vacanță de Revelion cât se poate de plăcută. Unitatea de cazare dispune de un restaurant, un bar, parcare și internet wirelless.

 Insula Corfu poza

Sejur Crăciun Corfu- Petreceți cea mai frumoasă perioadă de peste an în Corfu

Crăciunul este sărbătoarea preferată a multora dintre noi, deoarece este încărcată de o atmosferă veselă și de cadouri. Toate orașele capătă o înfățișare cu totul nouă, fiind decorate care mai de care mai spectaculos. Peste tot se aud cântece de Crăciun, iar veselia este cuvântul de ordine.

Citeste mai mult.

Petreceți un Paște încărcat de tradiții în Corfu

Insula Corfu atrage cu ocazia Sărbătorilor Pascale mii de vizitatori, aceștia arătându-se încântați de modul în care locuitorii insulei aleg să petreacă cea mai însemnată sărbătoare a creștinătății.

Citeste mai mult.

Aqualand Corfu vă oferă distracție și adrenalină la cote maxime

Parcul acvatic Aqualand este situat în centrul Insulei Corfu, în apropiere de drumul principal, fiind ușor accesibil din toate părțile insulei. Construcția parcului nautic a început în anul 1995, lucrările de amenajare fiind finalizate doi ani mai târziu. Atracțiile acvatice ale parcului au fost proiectate și construite de către companii celebrele în domeniu.

Citeste mai mult.

Top 10 cele mai spectaculoase și apreciate plaje ale Insulei Corfu

Insula Corfu își încântă turiștii cu apele mării de culoarea turcoazului, cu plaje lungi și vegetație luxuriantă. Indiferent că vă petreceți un sejur alături de persoana iubită, de familie sau de prieteni în Corfu veți găsi, cu siguranță, o plajă care să vi se potrivească perfect. Turiștii care iubesc confortul pot opta pentru plajele bine amenajate, unde le sunt puse la dispoziție șezlonguri, umbrele, taverne, precum și posibilitatea de a practica diverse sporturi acvatice.

Citeste mai mult.

Oferiți-i sejurului dumneavoastră în Corfu un strop de adrenalină și bucurați-vă de cele mai populare sporturi nautice

În timpul unui sejur în Corfu nu doar că vă veți bucura de plaje cu nisip auriu, ape cristaline și vegetație abundentă, ci veți putea practica și numeroase sporturi de agrement și sporturi acvatice care vă vor oferi senzații unice. Unul dintre cele mai populare sporturi nautice ce pot fi practicate pe litoralul este scuba diving.

Citeste mai mult.

Insula Corfu - Cele mai apreciate sporturi de agrement

Dacă alegeți să petreceți o vacanță în Insula Corfu și statul la plajă nu este singura activitatea de care doriți să vă bucurați, fiți fără grijă, echitație, safari, drumeții...sunt doar o parte din activitățile ce pot fi practicare aici.

Citeste mai mult.