Aqualand Corfu vă oferă distracție și adrenalină la cote maxime

 Parcul acvatic Aqualand este situat în centrul Insulei Corfu, în apropiere de drumul principal, fiind ușor accesibil din toate părțile insulei. Construcția parcului nautic a început în anul 1995, lucrările de amenajare fiind finalizate doi ani mai târziu. Atracțiile acvatice ale parcului au fost proiectate și construite de către companii celebrele în domeniu, care s-au ocupat și de construcția Universal Studios și Disney Parks. O zi petrecută în cadrul acestui parc de distracții se dovedește a fi o modalitate plăcută și distractivă de a vă petrece timpul, mai ales dacă petreceți un sejur în familie, copii fiind cu atât mai încântați de atracțiile existente în parcul nautic. Pe teritoriul Aqualand veți descoperi o multitudine de facilități, astfel încât se pretează unui număr foarte mare de vizitatori. Parcul acvatic este amplasat într-o zonă foarte plăcută, fiind înconjurat de 74.000 de metri pătrați de pădure, astfel mediul va fi plăcut chiar și în cele mai toride zile de vară. Vizitatorii se pot relaxa la umbra pomilor sau se pot distra pe unul din numeroasele multislide-uri ale parcului, oricare ar fi alegerea dumneavoastră veți petrece cu siguranță clipe minunate.

 Insula Corfu poza

   Pe lângă tobogane și alte atracții, pe cuprinsul parcului sunt amplasate magazine, restaurante, iar vizitatorii se pot bucura de șezlonguri și umbrele gratuite. De asemenea, la dispoziția turiștilor se pun, în mod gratuit, vestiare, dușuri și locuri de parcare. Iubitorii de distracție și adrenalină vor putea alege dintre 16 waterslide-uri destinate adulților, 9 waterslide-uri speciale pentru copii și 6 piscine. Pe cuprinsul pacului veți descoperi, de asemenea, râuri leneșe, râuri nebune, atracțiile parcului acvatic fiind dispuse pe 3 zone: zona dedicată copiilor între 2 și 8 ani, zona dedicată familiilor, unde nu este permis accesul copiilor sub 8 ani, și zona cu atacții extreme, unde au acces doar persoanele peste 12 ani. Apa din bazinele parcului acvatic este filtrată zilnic, astfel încât nu trebuie să vă faceți probleme în privința asta. Cei care s-au ocupat de amenajarea parcului s-au gândit și la cei mai puțin norocoși, parcul acvatic dispunând de o zonă special amenajată pentru persoanele cu dizabilități. An de an sunt adăugate noi atracții, astfel încât veți descoperi cu siguranță un loc care să vă placă la nebunie. Vă veți simți în permanență în siguranță, mai ales, fiindcă pe teritoriul parcului sunt prezenți mai mulți salvamari, care veghează ca nimeni să nu se accidenteze.

 Insula Corfu poza

Sejur Crăciun Corfu- Petreceți cea mai frumoasă perioadă de peste an în Corfu

Crăciunul este sărbătoarea preferată a multora dintre noi, deoarece este încărcată de o atmosferă veselă și de cadouri. Toate orașele capătă o înfățișare cu totul nouă, fiind decorate care mai de care mai spectaculos. Peste tot se aud cântece de Crăciun, iar veselia este cuvântul de ordine.

Citeste mai mult.

Optați pentru un sejur de Anul Nou în Corfu și bucurați-vă de relaxare și distracție

Cu ocazia Anului Nou, în Corfu se respectă anumite tradiții. Astfel, după slujba de dimineață, locuitorii din Corfu își oferă cadouri, cântă, dansează și se bucură. Cu prilejul Anului Nou, se consumă un tort special, numit vasilopita, în interiorul tortului se coace o monedă.

Citeste mai mult.

Petreceți un Paște încărcat de tradiții în Corfu

Insula Corfu atrage cu ocazia Sărbătorilor Pascale mii de vizitatori, aceștia arătându-se încântați de modul în care locuitorii insulei aleg să petreacă cea mai însemnată sărbătoare a creștinătății.

Citeste mai mult.

Top 10 cele mai spectaculoase și apreciate plaje ale Insulei Corfu

Insula Corfu își încântă turiștii cu apele mării de culoarea turcoazului, cu plaje lungi și vegetație luxuriantă. Indiferent că vă petreceți un sejur alături de persoana iubită, de familie sau de prieteni în Corfu veți găsi, cu siguranță, o plajă care să vi se potrivească perfect. Turiștii care iubesc confortul pot opta pentru plajele bine amenajate, unde le sunt puse la dispoziție șezlonguri, umbrele, taverne, precum și posibilitatea de a practica diverse sporturi acvatice.

Citeste mai mult.

Oferiți-i sejurului dumneavoastră în Corfu un strop de adrenalină și bucurați-vă de cele mai populare sporturi nautice

În timpul unui sejur în Corfu nu doar că vă veți bucura de plaje cu nisip auriu, ape cristaline și vegetație abundentă, ci veți putea practica și numeroase sporturi de agrement și sporturi acvatice care vă vor oferi senzații unice. Unul dintre cele mai populare sporturi nautice ce pot fi practicate pe litoralul este scuba diving.

Citeste mai mult.

Insula Corfu - Cele mai apreciate sporturi de agrement

Dacă alegeți să petreceți o vacanță în Insula Corfu și statul la plajă nu este singura activitatea de care doriți să vă bucurați, fiți fără grijă, echitație, safari, drumeții...sunt doar o parte din activitățile ce pot fi practicare aici.

Citeste mai mult.