Care sunt cele mai populare sporturi nautice de care vă puteți bucura pe cuprinsul Insulei Creta?

     Pe plajele întinse ale Insulei Creta vă veţi putea bucura de o multitudine de sporturi nautice. Fie că alegeți să practicați ski nautic, plimbări cu banana, parasailing sau pedalo, sporturile nautice se vor dovedi o modalitate foarte bună de a petrece timpul și de a vă ridica adrenalină la cele mai înalte cote. De-a lungul plajelor insulei veți descoperi mai multe centre ce oferă instructaj și echipamente pentru practicarea sporturilor nautice. Printre cele mai apreciate centre nautice din Creta se numără: Kalives Cruises, Lottie Watersports, Plagos Dive Center, Stay Wet Diving Center, Blue Water Club RENT A BOAT, Omega Divers Chania Diving Center, Smile Cruises, Sea & Sun Boats, Evelin Dive Center, Sail in Chania, The Skippers, Boat Trips Aphrodite, Aris Water Sports, Popeye Watersports, Plaka Watersports, Candia Ski Club, Surf in Crete, Fodele Watersports, The Beast Watersports, Elafosini Kite Club, Extrem Water Sports Douloumis, H20 Water Sports, Chaniaxflyers și Jet Boat Hersonissos

 Creta poza

    Jet ski-ul și snorkelingul ar trebui să fie situate în topul activităților practicate de  turiștii care vizitează Creta. Veți putea îmblânzi valurile mării, timp în care puteți admira frumusețea plajelor nisipoase. Instructorii specializați vă vor oferi informații cu privire la normele de siguranță și modul de utilizare a jet ski-urilor. Puteți întrerupe plimbarea pentru a înota sau pentru a vă bucura de snorkeling pe plajele îndepărtate din Panagia, Tripiti sau Thiseas. Dacă doriți să descoperiți frumusețile coastei Cretei împreună cu un grup de prieteni sau cu familia recomandat ar fi să închiriați o barcă și să vă lăsați purtați de valurile mării, experiența vă va rămâne cu siguranță întipărită în memorie pentru mult timp.

     Pentru mulți turiști parasailingul poate părea un sport extrem, însă nu este chiar așa. Acesta poate fi un sport foarte relaxant, în special, dacă cei care îl practică se simt în siguranță. În plus, nu trebuie să dețineți niciun fel de experiență, ci doar să vă bucurați de priveliști minunate și de aer curat. Turiştii dornici de distracție se pot bucura de plimbări cu banana sau dacă doresc să se distreze în cuplu sau cu prietenii pot încerca crazy sofa.

 Creta poza

Atracții turistice în Insula Creta: Cheile Samaria

    Dacă plănuiți un sejur în Creta, nu doar că vă puteți bucura de relaxare pe plajă, ci puteți să organizați și o excursie provocatoare în Cheile Samaria. Puteți să vă interesați de această excursie la hotelul la care sunteți cazați sau puteți alege să vă  plănuiți excursia pe cont propriu. În orice caz, trebuie să vă deplasați până în Omalos, drumul trecând printre serpentine și livezi de citrice, peisajele fiind cu totul fermecătoare.

Citeste mai mult.

5 hoteluri cu piscină exterioară din Creta

Ne-am gândit să întocmim o listă a celor mai populare hoteluri cu piscină din Creta, iar primul hotel de pe lista noastră este Petousis Hotel & Suites din stațiunea Amoudura.

Citeste mai mult.

Sărbătoriți un Crăciun autentic grecesc în Creta

 Crăciunul este unul dintre cele mai frumoase sărbători, ocazie cu care familia se reunește, este perioada anului în care cu toții ne dorim să devenim mai buni. Dacă alegeți să petreceți un sejur în Creta puteți avea ocazia să vă bucurați de vreme caldă și frumoasă, însă există și șansa ca vremea să fie proastă.

Citeste mai mult.

Bucurați-vă de un sejur de Paște cu totul special în Creta

În Insula Creta, Paștele este sărbătorit cu mare entuziasm, respectându-se numeroase tradiții, care mai de care, mai deosebite. În Vinerea Mare, toți locuitorii Cretei sunt ocupați cu pregătirile pentru întâmpinarea Sărbătorilor Pascale. Turiștii care aleg să petreacă Paștele în Creta se pot bucura de drumeții în natură, în timpul cărora să descopere cele mai frumoase și mai puțin cunoscute părți ale insulei.

Citeste mai mult.

Alege să petreci o zi relaxantă, alături de întreaga familie, în cadrul parcului acvatic Limnoupolis

Limnoupolis este un parc acvatic, situat în Insula Creta, la 8 kilometri de Chania, capitala insulei, și la poalele Munților Albi. Parcul se întinde pe o suprafață uriașă, măsurând circa 100.000 de metri pătrați. Parcul acvatic Limnoupolis este un loc ideal pentru a petrece o zi relaxantă în familie.

Citeste mai mult.

Sporturi și activități relaxante de care vă puteți bucura pe cuprinsul Insulei Creta

Dacă ați ales să petreceți o vacanță în Insula Creta, ați făcut cea mai bună alegere, deoarece veți avea parte de zile animate și pline de aventuri. Una dintre cele mai interesante activități de care vă puteți bucura în Insula Creta este alpinismul. Unul dintre cele mai potrivite locații pentru a desfășura această activitate sunt Cheile Ha, situate în estul Cretei.

Citeste mai mult.

Top cele mai spectaculoase și populare plaje ale Insulei Creta

Insula Creta, cea mai mare insulă ca dimensiune a Greciei, numără foarte multe plaje de o frumusețe spectaculoasă, diferite ca mărime și specific. Turiștii vor avea numeroase variante, astfel încât le va fi cvasi imposibil să nu descopere o plajă care să-i mulțumească pe deplin. Printre cele mai spectaculoase plaje ale Insulei Creta se situează plaja Tymbaki.

Citeste mai mult.