5 hoteluri cu piscină exterioară din Creta

     Ne-am gândit să întocmim o listă a celor mai populare hoteluri cu piscină din Creta, iar primul hotel de pe lista noastră este Petousis Hotel And Suites din stațiunea Amoudura. Hotelul nu doar că dispune de 3 piscine sezoniere în aer liber, ci pune la dispoziția turiștilor și restaurant, parcare privată, un bar, lounge, terasă și grădină. Hotelul este situat la doar 5 minute de plajă.

 Creta poza

    Turiștii cazați în cadrul Sansal Boutique Hotel din Chania se vor bucura de prezența unei piscine exterioare, dispusă pe terasă hotelului. Date fiind acestea, turiștii vor avea ocazia să se bucure de priveliști dintre cele mai spectaculoase. Pe cuprinsul unității de cazare, turiștii se vor putea bucura de aer condiționat, terasă, restaurant, bar și internet Wifi. 

 Creta poza

      Un alt hotel cu piscină exterioară din Creta este Hotel Royal Sun. Acesta este amplasat la 6 kilometri distanță de portul Souda și la 12 kilometri distanță de Aeroportul Internațional Chania. Hotelul dispune de o grădină cu palmieri, unde turiștii vor descoperi o piscină exterioară și o terasă. În plus, unitatea de cazare dispune și de internet Wifi, parcare gratuită, restaurant, bar și schimb valutar.

 Creta poza

     Turiștii care plănuiesc un sejur în Rethymno pot opta pentru Hotel Phaedra Suites Rethymno. Unitatea de cazare este amplasată la 1,6 kilometri față de Koumbes și la 600 metri distanță de Muzeul Arheologic din Rethymno. Turiștii cazați aici vor avea la dispoziție piscină exterioară, internet Wifi, camere de familie și aparate pentru prepararea cafelei sau a ceaiului. 

 Creta poza

       este situat în Stavromenos și dispune de piscină în aer liber, terasă și grădină. Hotelul este cotat cu 3 stele, iar camerele sale sunt dotate cu aer condiționat și baie privată. Pe cuprinsul unității de cazare turiștii vor descoperi și un restaurant cu specific grecesc și un bar.

Atracții turistice în Insula Creta: Cheile Samaria

    Dacă plănuiți un sejur în Creta, nu doar că vă puteți bucura de relaxare pe plajă, ci puteți să organizați și o excursie provocatoare în Cheile Samaria. Puteți să vă interesați de această excursie la hotelul la care sunteți cazați sau puteți alege să vă  plănuiți excursia pe cont propriu. În orice caz, trebuie să vă deplasați până în Omalos, drumul trecând printre serpentine și livezi de citrice, peisajele fiind cu totul fermecătoare.

Citeste mai mult.

Sărbătoriți un Crăciun autentic grecesc în Creta

 Crăciunul este unul dintre cele mai frumoase sărbători, ocazie cu care familia se reunește, este perioada anului în care cu toții ne dorim să devenim mai buni. Dacă alegeți să petreceți un sejur în Creta puteți avea ocazia să vă bucurați de vreme caldă și frumoasă, însă există și șansa ca vremea să fie proastă.

Citeste mai mult.

Bucurați-vă de un sejur de Paște cu totul special în Creta

În Insula Creta, Paștele este sărbătorit cu mare entuziasm, respectându-se numeroase tradiții, care mai de care, mai deosebite. În Vinerea Mare, toți locuitorii Cretei sunt ocupați cu pregătirile pentru întâmpinarea Sărbătorilor Pascale. Turiștii care aleg să petreacă Paștele în Creta se pot bucura de drumeții în natură, în timpul cărora să descopere cele mai frumoase și mai puțin cunoscute părți ale insulei.

Citeste mai mult.

Alege să petreci o zi relaxantă, alături de întreaga familie, în cadrul parcului acvatic Limnoupolis

Limnoupolis este un parc acvatic, situat în Insula Creta, la 8 kilometri de Chania, capitala insulei, și la poalele Munților Albi. Parcul se întinde pe o suprafață uriașă, măsurând circa 100.000 de metri pătrați. Parcul acvatic Limnoupolis este un loc ideal pentru a petrece o zi relaxantă în familie.

Citeste mai mult.

Care sunt cele mai populare sporturi nautice de care vă puteți bucura pe cuprinsul Insulei Creta?

Pe plajele întinse ale Insulei Creta vă veţi putea bucura de o multitudine de sporturi nautice. Fie că alegeți să practicați ski nautic, plimbări cu banana, parasailing sau pedalo, sporturile nautice se vor dovedi o modalitate foarte bună de a petrece timpul și de a vă ridica adrenalină la cele mai înalte cote.

Citeste mai mult.

Sporturi și activități relaxante de care vă puteți bucura pe cuprinsul Insulei Creta

Dacă ați ales să petreceți o vacanță în Insula Creta, ați făcut cea mai bună alegere, deoarece veți avea parte de zile animate și pline de aventuri. Una dintre cele mai interesante activități de care vă puteți bucura în Insula Creta este alpinismul. Unul dintre cele mai potrivite locații pentru a desfășura această activitate sunt Cheile Ha, situate în estul Cretei.

Citeste mai mult.

Top cele mai spectaculoase și populare plaje ale Insulei Creta

Insula Creta, cea mai mare insulă ca dimensiune a Greciei, numără foarte multe plaje de o frumusețe spectaculoasă, diferite ca mărime și specific. Turiștii vor avea numeroase variante, astfel încât le va fi cvasi imposibil să nu descopere o plajă care să-i mulțumească pe deplin. Printre cele mai spectaculoase plaje ale Insulei Creta se situează plaja Tymbaki.

Citeste mai mult.