Alege să petreci o zi relaxantă, alături de întreaga familie, în cadrul parcului acvatic Limnoupolis

    Limnoupolis este un parc acvatic, situat în Insula Creta, la 8 kilometri de Chania, capitala insulei, și la poalele Munților Albi. Parcul se întinde pe o suprafață uriașă, măsurând circa 100.000 de metri pătrați. Parcul acvatic Limnoupolis este un loc ideal pentru a petrece o zi relaxantă în familie. Turiștii care doresc să se bucure de distracție și adrenalină vor putea alege dintre numeroase tobogane, piscine sau atracții extrem precum Black Hole, Crazy River sau Multi Slide. Una dintre cele mai interesante obiective ale parcului acvatic este râul artificial, care are o dimensiune de 260 de metri lungime, aici vă veți putea relaxa în timp ce veți aluneca lin pe apă. Parcul acvatic Limnoupolis este un loc extrem de apreciat de către turiștii care aleg să-și petreacă vacanța în insulă. Pe cuprinsul parcului acvatic veți descoperi o piscină uriașă, cu dimensiunea de 1500 metri pătrați. Aici veți descoperi o zonă în care apa atinge adâncimea de 3.8 metri, ceea ce vă va face să vă simțiți ca în mare. Pe marginea piscinei sunt amplasate umbrele și șezlonguri, astfel încât să vă puteți relaxa, în timp ce savurați o băutură răcoritoare și diferite gustări.

 Creta poza

     Limnoupolis este mai mult decât un parc de acvatic, pe teritoriul său putându-vă bucura de aventură extremă și adrenalină la cote maxime. Pe lângă diferitele atracții, în Limnoupolis veți descoperi și un restaurant, un fast  food și un bar al piraților, amplasat pe insula artificială din parc. Facilitățile sunt completate de existența unor outlet-uri și a unor mini market-uri, de unde puteți achiziționa o varietate de produse. În caz de situații de extremă urgență, trebuie să știți că pe teritoriul parcului există și un loc în care vi se oferă primul ajutor. Parcul nautic a fost gândit în așa fel încât cei mici să nu se plictisească, astfel aceștia se vor putea bucura de o piscină cu apă puțin adâncă, special destinată celor mici, un butoi cu apă care se întoarce și te stropește, zone de cățărare și multe altele. Pe lângă copilași și părinții au șansa de a se bucura de soare, apă și relaxare într-un cadru deosebit. Adulții vor avea acces gratuit la rețeaua Wi-Fi, astfel încât să poată imortaliza și trimite prietenilor cele mai drăguțe amintiri.

Atracții turistice în Insula Creta: Cheile Samaria

    Dacă plănuiți un sejur în Creta, nu doar că vă puteți bucura de relaxare pe plajă, ci puteți să organizați și o excursie provocatoare în Cheile Samaria. Puteți să vă interesați de această excursie la hotelul la care sunteți cazați sau puteți alege să vă  plănuiți excursia pe cont propriu. În orice caz, trebuie să vă deplasați până în Omalos, drumul trecând printre serpentine și livezi de citrice, peisajele fiind cu totul fermecătoare.

Citeste mai mult.

5 hoteluri cu piscină exterioară din Creta

Ne-am gândit să întocmim o listă a celor mai populare hoteluri cu piscină din Creta, iar primul hotel de pe lista noastră este Petousis Hotel & Suites din stațiunea Amoudura.

Citeste mai mult.

Sărbătoriți un Crăciun autentic grecesc în Creta

 Crăciunul este unul dintre cele mai frumoase sărbători, ocazie cu care familia se reunește, este perioada anului în care cu toții ne dorim să devenim mai buni. Dacă alegeți să petreceți un sejur în Creta puteți avea ocazia să vă bucurați de vreme caldă și frumoasă, însă există și șansa ca vremea să fie proastă.

Citeste mai mult.

Bucurați-vă de un sejur de Paște cu totul special în Creta

În Insula Creta, Paștele este sărbătorit cu mare entuziasm, respectându-se numeroase tradiții, care mai de care, mai deosebite. În Vinerea Mare, toți locuitorii Cretei sunt ocupați cu pregătirile pentru întâmpinarea Sărbătorilor Pascale. Turiștii care aleg să petreacă Paștele în Creta se pot bucura de drumeții în natură, în timpul cărora să descopere cele mai frumoase și mai puțin cunoscute părți ale insulei.

Citeste mai mult.

Care sunt cele mai populare sporturi nautice de care vă puteți bucura pe cuprinsul Insulei Creta?

Pe plajele întinse ale Insulei Creta vă veţi putea bucura de o multitudine de sporturi nautice. Fie că alegeți să practicați ski nautic, plimbări cu banana, parasailing sau pedalo, sporturile nautice se vor dovedi o modalitate foarte bună de a petrece timpul și de a vă ridica adrenalină la cele mai înalte cote.

Citeste mai mult.

Sporturi și activități relaxante de care vă puteți bucura pe cuprinsul Insulei Creta

Dacă ați ales să petreceți o vacanță în Insula Creta, ați făcut cea mai bună alegere, deoarece veți avea parte de zile animate și pline de aventuri. Una dintre cele mai interesante activități de care vă puteți bucura în Insula Creta este alpinismul. Unul dintre cele mai potrivite locații pentru a desfășura această activitate sunt Cheile Ha, situate în estul Cretei.

Citeste mai mult.

Top cele mai spectaculoase și populare plaje ale Insulei Creta

Insula Creta, cea mai mare insulă ca dimensiune a Greciei, numără foarte multe plaje de o frumusețe spectaculoasă, diferite ca mărime și specific. Turiștii vor avea numeroase variante, astfel încât le va fi cvasi imposibil să nu descopere o plajă care să-i mulțumească pe deplin. Printre cele mai spectaculoase plaje ale Insulei Creta se situează plaja Tymbaki.

Citeste mai mult.