Plaje din regiunea Kavala

    Regiunea Kavala se bucură de ape cristaline, linii de coastă întinse, plaje acoperite cu nisip, organizate sau sălbatice, taverne, baruri și numeroase facilități sportive. Date fiind acestea, nimic nu va lipsi din sejurul în Kavala. Plaja Batis este situată într-un golf frumos și pitoresc, la 4 kilometri de orașul Kavala. Plaja este foarte bine organizată, iar datorită aspectului său și a apelor curate a fost distinsă cu Blue Flag. Pe plaja Batis există și un camping cu 100 de locuri. 

 Kavala Kavala City (kavala) poza

    Plaja Tosca este amplasată la 7 kilometri distanță de centrul orașului Kavala, turiștii deși vor fi destul de aproape de centrul orașului, nu vor avea parte și de aglomerația specifică acestei zone. Ca dovadă a organizării sale și a calității apei, plaja Tosca a fost distinsă cu Blue Flag. Aspectul plajei Tosca este caracterizat de ape cristaline, nisip fin, vegetație bogată și stânci impunătoare. Plaja este deservită de un bar și un restaurant care servește preparate mediteraneene. 

 Kavala Kavala City (kavala) poza

     În topul celor mai apreciate plaje din regiunea Kavala se numără și plaja Perigiali. Plaja este situată la ieșirea din orașul omonim și la 2 kilometri distanță de centrul orașului Kavala. Turiștii pot ajunge aici cu ușurință prin intermediul mijloacelor de transport în comun. Plaja Perigiali este semi-organizată, iar vegetația bogată ce mărginește plaje va oferi turiștilor o umbră naturală. În apropierea plajei funcționează mai multe taverne, unde, după o sesiune de bronz și înot, turiștii se pot delecta cu preparate pe bază de pește și cu ouzo.

 Kavala Kavala City (kavala) poza

       Turiștii care nu doresc să se îndepărteze prea mult de centrul orașului Kavala, se vor putea bucura de soare pe plaja Rapsani. Această plajă este amplasată chiar lângă Parcul Municipal Faliro. Plajă Rapsani vă va oferi toate cele necesare: nisip, ape puțin adânci, vestiare, dușuri și o tavernă. Astfel, dumneavoastră nu vă rămâne decât să vă bucurați de vacanță. 

 Kavala Kavala City (kavala) poza

       Kalamitsa este o plajă situată la 4 kilometri distanță de orașul Kavala. Plaja este foarte bine organizată, motiv pentru care se situează în topul preferințelor turiștilor care aleg să-și petreacă vacanțele în Kavala. Plaja Kalamitsa este extrem de populară în rândul tinerilor.  Turiștii pot ajunge aici prin intermediul mijloacelor de transport în comun sau cu mașina personală. Accesul pe plajă și la parcare este gratuit.  Plaja Kalamitsa dispune de vestiare, dușuri, taverne și baruri. Turiștii se vor putea relaxa la soare, vor putea înota sau se vor putea bucura de diverse sporturi nautice. 

 Kavala Kavala City (kavala) poza

      Palio este una dintre cele mai frumoase stațiuni din regiunea Kavala, combinând frumusețea munților cu cea a litoralului. Stațiunea este situată la doar 9 kilometri distanță de orașul Kavala, pe cuprinsul său existând plaje cu nisip, dar și plaje mai pitorești, potrivite pentru cei care preferă zonele cât mai naturale. Stațiunea este locuită pe întreaga durată a anului, iar grădinile colorate cu siguranță vor fi o încântare pentru dumneavoastră. De-a lungul liniei de coastă funcționează taverne și cafenele pentru toate gusturile. 

 Kavala Kavala City (kavala) poza

    Plaja Nea Irakleitsa este mărginită de un port pitoresc. Aici turiștii vor descoperi nisip fin, apă turcoaz, taverne, cafenele și multe baruri. Plaja dispune de o parcare gratuită, existând însă și curse de autobuz care duc spre ea.

    Nea Peramos este o plajă amplasată ceva mai departe de centrul orașului Kavala. Intrarea pe plajă este gratuită, turiștii bucurându-se vestiare, dușuri, cafenele. 

Cele mai interesante locuri pe care le puteți vizita în Kavala

Orașul Kavala este situat în nordul Greciei și este amplasat sub forma unui amfiteatru. Kavala este asemenea unui tărâm de vis, cu o istorie bogată și peisaje senzaționale, care așteaptă să fie descoperite. Orașul situat pe malul Mării Egee este locuit de către 50.000 locuitori și este poartă de acces spre Macedonia de Est. Kavala este situat în golful omonim, vizavi de Insula Thassos, și este împărțit în două zone: Palia Poli, orașul vechi, și Nea Poli, orașul nou.

Citeste mai mult.

Cele mai bune hoteluri din Kavala

 Kavala este o destinație de vacanță ce își răsfață vizitatorii cu plaje scăldate de ape cristaline, situri arheologice ce sunt o dovadă vie a istoriei bogate a regiunii, preparate mediteraneene delicioase și oameni frumoși și primitori.

Citeste mai mult.