Oferte Cazare - Litoral Kavala City (kavala), Kavala, Grecia ☀️ 2024

Cazare - Litoral Kavala City (kavala) 2024

      Orașul  Kavala este situat pe coasta Mării Egee, urcă în sus sub forma unui amfiteatru și este împărțit în două zone extrem de diferite în ceea ce privește specificul lor, anume: Palia Poli, orașul vechi, și Nea Poli, orașul nou. Orașul Kavala   numără circa 50.000 de locuitori, cea mai mare parte a lor locuind în orașul nou. Cu toate acestea, Palia Poli este mai interesant de vizitat, pe cuprinsul său existând atracții turistice ce rezidă din epoci diferite și o variate de clădiri cu diverse stiluri arhitecturale. Istoria bogată a regiunii a lăsat urme ce pot fi admirate și astăzi, avem în vedere în acest sens situl arheologic din Filippi, monument UNESCO, și Baptisteriul Sf. Lidia, unde apostolul Pavel a pus bazele primei biserici creștine de pe cuprinsul Greciei. 

Citeste mai mult

Litoral Kavala City (kavala) 2024 face parte din regiunea Kavala din Grecia.

In Kavala City (kavala) sunt 16 hoteluri, din care 2 hoteluri de 5 stele, 5 hoteluri de 4 stele, 5 hoteluri de 3 stele, 3 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.

Filtre Litoral Kavala City (kavala) 2024

Filtreaza hotelurile din Kavala City (kavala) pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Kavala City (kavala) pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Lucy incepand cu 804.00 €
Plecare 1 Septembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Imaret incepand cu 6,159.00 €
Plecare 1 Iunie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Egnatia City Hotel & Spa incepand cu 630.00 €
Plecare 16 Septembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Airotel Galaxy incepand cu 505.00 €
Plecare 1 Iunie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Galaxy incepand cu 545.00 €
Plecare 1 Iunie 2024, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Kavala City (kavala), sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Explorați Kavala City și bucurați-vă de un sejur deosebit

    Imaretul din Kavala este reprezentativ pentru arhitectura islamică. Dacă în trecut în Imaret funcționa o școală bisericească, în prezent acesta nu este doar un monument istoric cu o valoare incontestabilă, ci și unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Kavala City. Printre simbolurile orașului Kavala se situează și apeductul, cunoscut și sub numele de KamaresSe crede că apeductul ar fi fost construit între anii 1520-1539, pe locul unui apeduct ce data din perioada romană. Apeductul avea scopul de a acoperii nevoile de alimentare cu apă ale orașului Kavala, legând Panagia de izvoarele din Palia Kavala. Orașul Kavala nu doar că este înțesat de obiective turistice dintre cele mai interesate, ci este un oraș ci se pretează și pentru vacanțe relaxante. Turiștii care aleg să-l viziteze se vor putea bucura de soare, apă și diverse activități pe plajele Batis, Palio și Tosca. Turiștii care nu sunt deranjați să se deplaseze ceva mai departe de centrul orașului Kavala, vor putea lua cu asalt plajele Ammoglosa, Keramotis și Ammolofi, unde se vor bucura de nisip fin și ape turcoaz.

poza Explorați Kavala City și bucurați-vă de un sejur deosebit

    Pentru a vă bucura din plin de farmecul autentic al orașului Kavala puteți alege să vă cazați în cadrul Hotel Imaret, care nu este doar un simplu hotel luxos, ci și un adevărat monument istoric. Hotelul are o suprafață de 4.200 metri pătrați, iar în perioada sa de glorie a servit drept seminar musulman. Au urmat câteva zeci de ani în care nu a fost folosit în niciun scop, urmând ca apoi să găzduiască imigranți. Lucrurile aveau să se schimbe în anul 2001, când familia Missirian a închiriat clădirea timp de 50 de ani și i-a oferit un nou suflu. Clădirea care acum mai bine de 100 de ani găzduia seminariști, astăzi numără 30 de camere, fiecare cu un decor unic.  Pentru a vizita Hotel Imaret nu trebuie neapărat să vă cazați aici, ci puteți opta și pentru tururi organizate. În schimbul sumei de 5 euro, turiștii vor putea vizita moscheea și celelalte zone publice ale sale. De asemenea, turiștii vor putea servi o băutură la barul hotelului sau vor putea lua masa la restaurantul său, fără a fi cazați aici. O altă unitate de cazare pe care o puteți avea în vedere este Hotel Lucy. Acesta este situat pe plaja Kalamitsa, turiștii cazați aici putându-se bucura de sunetul valurilor mării. În cazul în care timpul nu vă presează vă puteți bucura și de drumeții, pe durata cărora să vizitați satele din apropierea orașului Kavarna. Mesoropi este un sat pitoresc, situat pe muntele Pangaion, aici veți descoperi taverne tradiționale, o cramă și un restaurant. La circa 34 kilometri distanță de centrul orașului Kavala este situat satul Nikisiani, unde vă veți putea bucura de experiențe gastronomice deosebite.

poza Explorați Kavala City și bucurați-vă de un sejur deosebit

     Un alt obiectiv turistic de pe teritoriul orașului Kavala este Casa lui Mohamed Ali, conducătorul Egiptului, care este originar din Kavala.  În prezent casa acestuia funcționează drept muzeu și este sediul Centrului de Cercetare MOHA. Printre bogățiile patrimoniuluiKavala se situează și Moscheea Halil Bey.  Moscheea a fost construită pe ruinele capele paleocreștine din Aghia Paraskevi, fapt ce poate fi observat la o simplă privire prin podeaua de sticlă a edificiului religios. La o simplă plimbare pe străzile din Palia Poli turiștii vor descoperi taverne, cafenele, baruri și numeroase locuințe cu arhitectură macedoneană. Din fericire în Palia trebuie respectate coduri de construcție stricte, fapt ce nu știrbește din specificul locului. Din zona mai înaltă a orașului, turiștii se vor bucura de priveliști deosebite spre mare. Pentru o privire de ansamblu asupra Kavala City și a Mării Traciei, puteți urca în turnul Castelului din Kavala. Pentru aceasta o să fiți nevoiți să urcați o scară circulară foarte îngustă, efortul vă va fi însă pe deplin recompensat. O altă clădire cu o arhitectură deosebită pe care o veți putea vizita în Kavala este Spiti tou Stratigou, Casa Generalului, unde în prezent locuiește șeful militar al orașului. 

     La mijlocul secolului al XIX-lea, orașul Kavala a început să se dezvolte dincolo de limitele Paliei, la această stare de lucruri contribuind comerțul cu tutun.  Astfel, în zona ce înconjura Palia s-au construit numeroase clădiri rezidențiale. Unele dintre cele mai interesante astfel de clădiri pot fi admirate de-a lungul străzii Kyprou, unde veți putea admira Mănăstirea Lazariston și Megali Leschi. Cea din urmă clădire este impresionată atât la exterior cât și la interior, sălile sale având aspectul unor săli de conac și măsurând 10 metri înălțime. Turiștii se vor putea bucura de plimbări și în portul orașului Kavala, unde acostează numeroase nave de croazieră sau de pescuit.

poza Explorați Kavala City și bucurați-vă de un sejur deosebit