Zakynthos - Cele mai populare activități sportive

    Zakynthos este o locație excelentă pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță cât mai animată, pe parcursul căreia să desfășoare cât mai multe activități. Turiștii care au aventura în sânge se pot avânta pe culmile munților, iar cei care iubesc mai mult relaxarea se pot bucura de plajă. Cei plini de energie pot desfășura diverse activități pe mare, în timp ce turiștii mai boemi se pot bucura de plimbări relaxante prin satele tradiționale. Pe plajele din Zakynthos veți descoperi centre dedicate oricărui tip de sport acvatic, astfel încât turiștii, indiferent de vârstă sau preferințe, se vor putea bucura de activități interesante. Stațiunile Alynkes, Alykanas, Tsilvi și Vassilikos sunt înțesate de centre dedicate pasionaților de sporturi nautice. În cadrul acestor centre veți putea practica jet ski, paraglinding, banana, pedaloes, snorkeling, ringo, schi nautic și altele. Dacă nu sunteți pasionați de sporturi care să presupună atâta adrenalină, atunci puteți opta pentru activități ceva mai calme, precum o croazieră, o ieșire în larg cu vaporul sau o plimbare cu barca.

 Insula Zakynthos poza

     În stațiunea Zakynthos veți descoperi diverse centre care oferă spre închiriere biciclete, cu ajutorul cărora puteți descoperi frumusețile insulei și partea mai puțin turistică a acesteia. O altă activitate pe care o pot desfășura turiștii care aleg să petreacă o vacanță în Zakynthos este reprezentată de jeep safari. Astfel, veți putea explora situri arheologice și sate tradiționale în care parcă timpul pare să se fi oprit în loc. De asemenea, puteți practica echitație, descoperind frumusețea plajei din șaua cailor. Turiștii iubitori de munte pot practica alpinism. Pe lângă aceste activități puteți juca și tenis, volei sau mini golf. Vă puteți plimba pe străduțele satelor tradiționale, descoperind o parte din frumusețea mai puțin cunoscută a insulei. Plimbările sunt o activitate ideală pentru cupluri, dar și pentru familii, deoarece copiii vor fi cu siguranță încântați de aceste plimbări. Vă puteți împrieteni cu localnicii și puteți petrece o seară autentic grecească, cu preparate tradiționale și vinuri aromate, muzică autohtonă, dans și voie bună.

 Insula Zakynthos poza

Top cele mai frumoase plaje din Insula Zakynthos

 În articolul acesta ne-am gândit să descriem pe scurt cele mai populare și mai frumoase plaje de pe cuprinsul Insulei Zakynthos. Evident, părerile sunt subiective. Plajele din Zakynthos sunt renumite datorită frumuseții naturale, toate fiind scăldate de apă clară precum cristalul. Cei mai mulți vizitatori sunt de părere că cea mai frumoasă plajă din Zakynthos este plaja Navagio. În topul celor mai spectaculoase plaje din Zakynthos se situează și Gerakas, Kalamaki și Tsilivi. Dumneavoastră le puteți vizita pe toate, iar apoi puteți realiza propriul top.

Citeste mai mult.

Top hoteluri cu piscină din Insula Zakynthos

Ce  poate fi mai plăcut decât să vă bucurați de câteva zile relaxante într-o locație ce vă oferă acces la piscină sezonieră. Pe cuprinsul Insulei Zakynthos veți descoperi numeroase astfel de unități de cazare, cu diferite alte facilități și diferite încadrări hoteliere.

Citeste mai mult.

Cele mai populare restaurante, baruri și cluburi de noapte din Zakynthos

Dacă ați ales să petreceți o vacanță în Insula Zakynthos, trebuie să știți din start că cele mai multe localuri sunt concentrate chiar în Zakynthos Town, capitala insulei. Acesta este un oraș foarte animat și plin de viață, iar pe timpul nopții, distracția este la loc de cinste.

Citeste mai mult.