Cele mai populare restaurante, baruri și cluburi de noapte din Zakynthos

    Dacă ați ales să petreceți o vacanță în Insula Zakynthos, trebuie să știți din start că cele mai multe localuri sunt concentrate chiar în Zakynthos Town, capitala insulei. Acesta este un oraș foarte animat și plin de viață, iar pe timpul nopții, distracția este la loc de cinste. Odată cu lăsarea serii, cei mai mulți turiști se mută de pe plaje în cluburile și restaurante din stațiune, unde atmosfera este întreținută prin intermediul celor noi hituri. Indiferent de vârstă, preferințe muzicale sau buget, veți găsi un local în care să vă simțiți minunat. În cele ce urmează o să amintim cele mai apreciate localuri în care puteți servi masa. Pandesia Restaurant, care în traducere înseamnă „Sărbătoare Somptuoasă”, oferă celor care îi trec pragul preparate locale, preparate din bucătăria tradițională și meniuri vegane. Restaurantul funcționează din anul 1993 și este o afacere de familie. Pandesia Restaurant este situat în zona centrală și se bucură de prezența unei terase de mari dimensiuni, având un designer modern. Situat pe malul mării, în Alykes, veți descoperi Anatolikos Greek Taverna. Atmosfera din acest local este prietenoasă și caldă, iar restaurantul este în permanență premiat pentru stilul de a găti, serviciile oferite oaspeților săi fiind la superlativ. Pe aceeași plajă se află și Beach Bar & Restaurant Fishalida, aici putând servi micul dejun, diverse gustări și băuturi răcoritoare. Localul este proprietatea unei familii de pescari, care pregătesc mâncăruri pe bază de pește, dar și preparate din bucătăria internațională. În schimbul consumației, turiștii primesc șezlonguri și umbrele.

 Insula Zakynthos poza

     O altă tavernă extrem de apreciată în rândul turiștilor este Popolaros Traditional Taverna. Aceasta funcționează de mai bine de 22 de ani, axându-se pe preparate tradiționale, pregătite în cel mai autentic mod. În plus, la prepararea acestora se folosesc legume din gradina proprie. Și vinul servit este tot autohton. Serile sunt mai plăcute datorită muzicii tradiționale grecești. Legends Bar este situat în stațiunea Argassi, turiștii putând achiziționa de aici băuturi, gustări, deserturi și băuturi pe bază de cafea. În plus, aici puteți servi și preparate la grătar și băuturi tradiționale grecești. Planet Pub este unul dintre cele mai populare localuri din stațiunea Tsilvi. Aici puteți viziona cele mai urmărite evenimente sportive, puteți participa la seri de karaoke sau pur și simplu vă puteți bucura de muzica bună și de cocktailuri răcoritoare. Valais Bar este amplasat în stațiunea Alykanas și dispune de o piscină, o terasă  spațioasă, de unde vă puteți bucura de priveliști spectaculoase asupra mării. Localul se axează, în special, pe preparate specifice gastronomiei grecești și engleze.

 Insula Zakynthos poza

 

    Situat în Argassi, Minima este unul dintre cele mai bune localuri în care vă puteți petrece seara. Cunoscut pentru atmosfera sa plină de viață, decorul funky și DJ-ii excelenți, Minima a cucerit de-a lungul timpului mii de petrecăreți. Aici sunt organizate tot felul de petreceri tematice, iar distracția nu se sfârșește decât la răsăritul soarelui. Sizze Club este un local imens din Laganas, care funcționează începând cu anul 2006. În acest local pot petrece până la 1000 de persoane. Fiind un club de renume din Zakynthos, Sizze Club a găzduit DJ-i de renume din întreaga lume. Datorită evenimentelor sale extrem de animate, precum Ultimate Party sau Sizzle, a  reușit să se impună în topul localurilor de noapte din insulă. Un alt local de noapte extrem de popular, Rescue Club este, în timpul sezonului estival, gazda a numeroase evenimente. Printre cele mai apreciate și frecventate evenimente se situează Paint Party și Glow Party, la aceste petreceri folosindu-se cantități uriașe de vopsea și sclipici. Rescue Club s-a impus printre cele mai bune localuri din Laganas, atmosfera fiind întreținută de DJ-i celebri din Marea Britanie și de diversitatea de băuturi. Deschis în anul 1991, Baragge Club este unul dintre cele mai cunoscute cluburi cu specific islandez din Grecia. Aici au mixat DJ-i celebri, printre care Black Coffe, Anane Vega, DJ Yellow, Sharam Jay și Technasia. Localul cuprinde o grădină și o zonă VIP.

      Funcționând începând cu anul 1992, Ghetto Club își încântă oaspeții cu o gamă largă de genuri muzicale, inclusiv hip hop și R&B, fiind un local în care persoanele vin pentru a dansa. De asemenea, petrecăreții se pot bucura de băuturi delicioase și revigorante, barmanii și DJ-ii având grijă ca atmosfera să fie cât mai animată. Pure Beach  Club este primul piscina bar de pe teritoriul Greciei, fiind situat în stațiunea Laganas. Aici, sunt organizate o serie de evenimente săptămânale, cum ar fi: Addicted, Compagne Spray și Tidal Boat Parties, la acestea luând parte o serie de DJ-i de renume internațional. În cadrul bine cunoscutului Zeros Club, evenimentele sunt la ordinea zilei, ceea ce a situat localul printre cele mai apreciate din zonă. Aici mixează unii dintre cei mai apreciați DJ-i britanici ai momentului, iar distracție este în permanență la cote înalte.

 Insula Zakynthos poza

Top cele mai frumoase plaje din Insula Zakynthos

 În articolul acesta ne-am gândit să descriem pe scurt cele mai populare și mai frumoase plaje de pe cuprinsul Insulei Zakynthos. Evident, părerile sunt subiective. Plajele din Zakynthos sunt renumite datorită frumuseții naturale, toate fiind scăldate de apă clară precum cristalul. Cei mai mulți vizitatori sunt de părere că cea mai frumoasă plajă din Zakynthos este plaja Navagio. În topul celor mai spectaculoase plaje din Zakynthos se situează și Gerakas, Kalamaki și Tsilivi. Dumneavoastră le puteți vizita pe toate, iar apoi puteți realiza propriul top.

Citeste mai mult.

Top hoteluri cu piscină din Insula Zakynthos

Ce  poate fi mai plăcut decât să vă bucurați de câteva zile relaxante într-o locație ce vă oferă acces la piscină sezonieră. Pe cuprinsul Insulei Zakynthos veți descoperi numeroase astfel de unități de cazare, cu diferite alte facilități și diferite încadrări hoteliere.

Citeste mai mult.

Zakynthos - Cele mai populare activități sportive

Zakynthos este o locație excelentă pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță cât mai animată, pe parcursul căreia să desfășoare cât mai multe activități. Turiștii care au aventura în sânge se pot avânta pe culmile munților, iar cei care iubesc mai mult relaxarea se pot bucura de plajă.

Citeste mai mult.