Insula Santorini: hoteluri care dispun de piscine și centru spa

    Poate vă întrebați de ce tot mai mulți turiști optează pentru unități de cazare care să dispună și de piscină exterioară, atunci când plaja este situată la doar câteva minute de hotel. Hoteluri cu piscine exterioare nu sunt doar un moft, ci sunt extrem de utile. Spre exemplu, sunt o alegere ideală pentru familii, care se pot relaxa la piscină, atunci când se trezesc mai târziu, iar plaja este deja aglomerată. La fel de apreciate sunt și de către turiștii care preferă să-și petreacă nopțile în cluburi. De asemenea, turiștii care revin devreme de pe plajă pot să se mai bucure de soare și apă la piscină, prelungindu-și astfel sesiunile de înot. Mulți părinți preferă ca în timpul sejururilor să stea mai mult la piscină, deoarece aici își pot supraveghea mai bine micuții. Hotelurile ce dispun de piscine exterioare sunt și pe placul persoanelor vârstnice, cărora le este teamă să înoate în mare sau se simt inconfortabil să petreacă timp pe plajă. În plus, atmosfera de la piscine este, de cele mai multe ori, mult mai liniștită decât cea de pe plajă, unde se practică diverse sporturi acvatice, iar aglomerație este mult mai mare. Prin urmare, dacă doriți să vă relaxați citind o carte sau ultimele știri, să savurați un cocktail sau un frappe, în timp ce vă bucurați de soare, trebuie neapărat să optați pentru o unitate de cazare care să dispună de piscină. Hotel El Greco este situat la doar câteva minute de centrul orașului Fira. Turiștii vor avea acces la un centru spa dedicat exclusiv adulților. De asemenea, unitatea de cazare dispune de piscină interioară, de 5 piscine în aer liber, o piscină destinată copiilor și 2 căzi cu hidromasaj situate în aer liber. Hotel Veggerra din Perissa pune la dispoziția turiștilor care aleg să se cazeze aici un număr de 3 piscine, precum și o cadă cu hidromasaj. Turiștii care nu doresc să-și întrerupă antrenamentele nici pe durata vacanței se vor putea bucura de prezența sălii de fitness din cadrul hotelului. Splendour Resort este amplasat în Firostefani, astfel încât veți avea acces facil către Catedrala Catolică și Muzeul de Arheologie. Hotelul dispune de o piscină în aer liber, precum și de o piscină pentru copii. De asemenea, oaspeții hotelului se vor putea relaxa savurând un cocktail sau diverse băuturi răcoritoare la barul de la piscină. De piscină și pool bar se vor putea bucura și turiștii care aleg să se cazeze în cadrul Hotel Tzekos Villas. Oaspeții acestui hotel se vor putea bucura și de prezența unei terase însorite. Hotel Belvedere, situat în Fira, îți încântă oaspeții datorită prezenței unei piscine exterioare, a unui săli de fitness și a unui bar.

 Insula Santorini poza

    Pentru turiștii care doresc cazare într-un complex de 5 stele, recomandăm Vedema Resort. Vă veți putea bucura de priveliști spre podgorii și către Marea Egee. În plus, din cadrul acestui hotel vă veți putea bucura de apusuri de soare spectaculoase. Printre facilitățile unității de cazare se numără: piscină exterioară, cadă cu hidromasaj situată în aer liber, centru spa și centru fitness. Și Hotel Andronis Boutique oferă oaspeților săi numeroase facilități, astfel încât aceștia să se poată bucura de un sejur relaxant și odihnitor. Hotelul dispune de centru spa și piscină exterioară. Hotel Fanari Villas este o unitate de cazare cu un design special, suitele sale fiind săpate în stâncă și mobilate cu mobilier din lemn, lucrat manual. Piscina de care dispune această unitate de cazare este situată parțial în aer liber și parțial adăpostită de o cavernă boltită. Hotel Fanari Villas oferă oaspeților săi și o gamă variată de tratamente wellness, precum masaje, tratamente faciale și servicii de coafor. De asemenea, în cadrul hotelului vă veți putea bucura și de prezența unei saune. Hotel Lava Suites And Lounge pune la dispoziția turiștilor o piscină exterioară și o saună. Turiștii care doresc mai multe opțiuni de a se bucura de soare și apă, pot alege Rk Beach Hotel, deoarece această unitate de cazare dispune de piscine în aer liber, perfecte în zilele în care nu doriți să mergeți pe plajă. 

 Insula Santorini poza

   Hotel Chroma Suites dispune de piscină în aer liber, centru spa și jacuzzi. Hotel Heliotopos este o unitate de cazare tradițională, construită în rocă vulcanică. De aici vă veți bucura de priveliști spectaculoase către vulcan, mare și insulele din împrejurimi. Unitatea de cazare dispune de o piscină exterioară. În rândul unităților de cazare care dispun de piscină exteriară se numără și Hotel La Perla Villas, Hotel Regina Mare, Villa Katikies, Hotel Nomikos Villas, Hotel Astro Palace Suites And Spa, Hotel Kirini, Dome Resort Santorini, Hotel Nine Muses, Hotel Epavlis și altele. 

 

 

Petreceți un sejur de Revelion în Insula Santorini

Santorini este o destinație de vacanță care de cele mai multe ori este asociată cu anotimpul cald, cu marea, soarele și activitățile specifice sejururilor estivale, însă insula este perfectă și pentru a vă petrece sejurul de Revelion. Recomandăm acest lucru, deoarece peisajele sunt unice și fermecătoare, temperatura medie se situează între 10-15 grade Celsius, umiditatea ridicată fiind cea care vă poate cauza ceva probleme.

Citeste mai mult.

Paștele în Santorini: o experiență uimitoare

Unul din momentele cele mai bune pentru a vizita Insula Santorini este perioada Sărbătorilor Pascale. În timpul sejurului petrecut în insulă veți putea descoperi minunatele tradiții din Vinerea Mare, care sunt păstrate cu sfințenie mai ales în satul Pyrgos.

Citeste mai mult.

Descoperiți atmosfera magică de care este învăluită Insula Santorini în perioada Crăciunului

Insula Santorini este cu totul încântătoare în timpul anotimpului rece, când nu mai este vizitată de mulțimi de turiști. Pretutindeni domnește o atmosferă liniștită și romantică, pe care, din păcate, nu o veți regăsi în timpul anotimpului estival.

Citeste mai mult.

Viața de noapte în stațiunile din Insula Santorini

 Insula Santorini este faimoasă pentru o mulțime de lucruri, printre care: vulcanul,  caldera, apusurile de soare și multe altele. Deși, poate că la prima vedere n-ar părea, dar printre atracțiile insulei se situează și viața de noapte. Pe cuprinsul Insulei Santorini există o multitudine de locuri în care vă puteți distra și puteți să vă bucurați de băuturile preferate. Puteți alege dintre localuri foarte aglomerate,  localuri cu o atmosferă romantică

Citeste mai mult.

Descoperiți cele mai populare plaje ale Insulei Santorini

Plajele din Santorini sunt acoperite cu nisip vulcanic şi pietricele, iar cele mai multe dintre ele se bucură de peisaje spectaculoase. Deşi Santorini nu se bucură de plaje cu nisip fin, insula atrage mii de turişti, care vin aici pentru a înota în apa limpede  a mării. Nisipul fiind grosier nu tulbură claritatea apei. În plus, majoritatea celor care aleg un sejur în Santorini sunt atraşi, în special, de peisaje, posibilitatea de a practica drumeţii şi de a se bucura de o viaţă de noapte animată, plaje nefiind situate în topul atracțiilor insulei.

Citeste mai mult.

Santorini - paradisul amatorilor de sporturi nautice

Fiind o destinație de vacanță atât de populară, în Santorini există numeroase centre care oferă echipamente și instructaj în vederea practicării sporturilor nautice. Acestea sunt amplasate pe cele mai populare plaje ale insulei, precum Kamari, Perissa, Perivolos și Oia.

Citeste mai mult.