Oferte Cazare - Litoral Potos, Insula Thassos, Grecia 2021

Cazare - Litoral Potos

    Potos este o frumoasă staţiune de coastă ce se bucură de o infrastructură remarcabilă. Aici veți găsi una dintre cele mai populare plaje din Insula Thassos. Stațiunea se află la o distanță de 3,7 kilometri de Limenaria și la circa 42 de kilometri de Limenas. În prezent stațiunea se bucură de o serie de locuitori permanenți, circa 800 la număr, însă lucruri nu au stat așa din totdeauna. Acum câteva decenii Potos era folosit ca port pentru locuitorii din Theologos, nefiind mai mult decât un sat de pescari.


Citeste mai mult

Litoral Potos face parte din regiunea Insula Thassos din Grecia.

In Potos sunt 23 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 4 hoteluri de 4 stele, 12 hoteluri de 3 stele, 6 hoteluri de 2 stele.

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Royal Paradise Resort & Spa incepand cu 522.00 €
Plecare 25 Septembrie 2020, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Atrium incepand cu 821.00 €
Plecare 2 Septembrie 2020, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Notos Deluxe Suites incepand cu 605.00 €
Plecare 25 Septembrie 2020, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Alexandra Beach Resort & Spa incepand cu 428.00 €
Plecare 25 Septembrie 2020, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Astir Notos incepand cu 525.00 €
Plecare 25 Septembrie 2020, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Anna S Star incepand cu 269.00 €
Plecare 25 Septembrie 2020, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Kamari Beach incepand cu 582.00 €
Plecare 2 Septembrie 2020, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Kapahi Seaview Apartments incepand cu 219.00 €
Plecare 14 Septembrie 2020, 7 nopti, Fara Masa

Potos - polul distracției din Insula Thassos

     Pescuitul în această parte a insulei este ceva mai facil decât în partea de nord, deoarece aici apele sunt mai adânci și mai bogate în pește. Stațiunea atrage an de an mii de turiști, fiind populară în special în rândul turiștilor tineri. În lunile iulie și august, când elevii și studenții sunt în vacanță, stațiunea devine neîncăpătoare. Stațiunea are o arhitectură specifică Greciei, străzile înguste fiind înțesate de magazine și baruri, restaurante și cafenele. Circulația mașinilor este permisă doar pe unele străzi ale stațiunii. După o zi petrecută pe plajă, aglomerația se mută pe străzile orașului, unde turiștii fie se relaxează savurând o băutură sau gustări delicioase, fie se relaxează străbătând magazinele.

   Principala atracție a stațiunii este plaja. Aceasta pornește din mijlocul satului și este înconjurată de pini majestoși, stânci și vegetație abundentă, astfel încât vă puteți bucura și de umbră, atât de folositoare în zilele toride de vară. Plaja este amenajată cu umbrele şi şezlonguri, motiv pentru care devine destul de aglomerată în timpul sezonului estival. Turiștii au posibilitatea de a se bucura de diverse sporturi nautice, cum ar fi windsurfing și scuba diving. De asemenea, turiștii pot închiria mici îmbarcațiuni cu ajutorul cărora să descopere zonele înconjurătoare ale stațiunii. Plaja din Potos are o lungime de circa 2 kilometri este acoperită cu nisip și cu pietriș și este un loc ideal pentru plimbările romantice sub clar de lună. Apa mării este puțin adâncă și este limpede precum cristalul, fiind potrivită și pentru copii de vârste mici. 

 

   În Potos veți găsi mai multe restaurante și alte localuri, iar noaptea distracția se mută de pe plajă în cluburi. Stațiunea este plină de viață atât pe timpul zilei, cât mai ales la lăsarea serii. Pe timpul nopții stațiunea este plină de culoare și de veselie, uneori aglomerația devenind chiar deranjantă. Am putea chiar spune că Potos este capitala distracției din Insula Thassos, fiind de departe cea mai animată stațiune. Oferta hotelieră este destul de bogată, existând variante de cazare pentru toate gusturile și buzunarele. Printre unitățile de cazare recomandate de către noi se situează: Hotel Royal Paradise Resort &Spa, Hotel Royal Paradise Beach Reso, Hotel Atrium, Hotel Astir Notos, Hotel Anna S Star, Hotel Alexandra Beach Resort & Spa, Hotel Notos Deluxe Suites și altele.