Oferte Cazare - Litoral Platanes, Creta, Grecia ☀️ 2024

Cazare - Litoral Platanes 2024

        Staţiunea Platanes , situată la 5 kilometri est de Rethymno, este o destinație de vacanță de dimensiuni medii, dar care atrage an de an mii de turişti. Acum circa 20 de ani, Platanes era o suburbie a orașului Rethymno, care nu se făcea în niciun fel remarcată. Însă, datorită plajei sale lungi și frumoase, turismul a început să se dezvolte tot mai mult. Prin urmare, în ultimele două decenii au fost construite unități de cazare moderne, iar plaja a fost amenajată, turiştii dispunând în prezent de numeroase facilităţi. 

Citeste mai mult

Litoral Platanes 2024 face parte din regiunea Creta din Grecia.

In Platanes sunt 57 hoteluri, din care 8 hoteluri de 5 stele, 8 hoteluri de 4 stele, 26 de hoteluri de 3 stele, 13 hoteluri de 2 stele, 2 hoteluri de o stea.

Filtre Litoral Platanes 2024

Filtreaza hotelurile din Platanes pe baza numarului de stele:

Preturi pentru 2 adulti la
Minos Mare Royal Hotel incepand cu 856.00 €
Plecare 18 Octombrie 2024, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Platanes, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Platanes - o destinație de vacanță ideală pentru a petrece un sejur liniștit și relaxant

        Majoritatea turiștilor care aleg să petreacă o vacanță în Platanes vin aici pentru a se bucura de plajă. Plaja stațiunii este întinsă, fiind considerată una dintre cele mai apreciate plaje ale Insulei Creta şi fiind acoperită cu nisip şi pietricele. Întinderea de nisip din Platanes găzduiește broaștele țestoase Caretta Caretta, o specie protejată de către lege. Cuiburile acestora sunt semnalizate, iar noaptea plimbările pe plajă sunt strict interzise. Puii de țestoase își găsesc drumul spre mare ghidându-se după lumina lunii, iar alte lumini i-ar putea duce pe puiuți în eroare.

    Unul dintre avantajele staţiunii Platanes sunt conexiunile sale cu celelalte staţiuni; în sezonul de vârf există un autobuz pleacă la fiecare douăzeci de minute către Rethymno. De altfel, puteţi lua autobuzul spre toate destinațiile Insulei Creta. Astfel, Platanes este o destinație ideală pentru cei care vor să petreacă o vacanță liniștită, dar în același timp să aibă posibilitatea de a vizita și alte stațiuni ale insulei. Platanes nu are nimic special de oferit turiștilor în afară de plaja sa.  Plaja este bine amenajată, vizitatorii având la dispoziție șezlonguri și umbrele, o parcare, dușuri, toalete, baruri și restaurante. Pe această plajă este amenajat și un teren de volei, pentru cei care doresc să facă şi ceva mişcare. Intrarea în apă este destul de lină, apa fiind potrivită astfel și pentru copii sau pentru cei care nu știu să înoate.

poza Platanes - o destinație de vacanță ideală pentru a petrece un sejur liniștit și relaxant


   În Ptananes există un supermarket Lidl, unde își fac cumpărăturile mulți turiști care vizitează Creta, deoarece preţurile sunt mai avantajoase. În ceea ce priveşte cazarea, turiștii pot alege dintre hoteluri pentru toate bugetele şi preferinţele. Recomandările noastre sunt următoarele: Asterion Hotel, Asterion Hotel Suites, Hotel Atermono Boutique Resort, Hotel Minoa Palace Resort Spa, Hotel Porto Platanias Beach Resort, Hotel Villa Anastasia, Minos Mare Royal Hotel, Hotel Aegean Palace, Hotel Daphnis Villas, Hotel Dimitros Beach şi altele. Turiştii pot alege şi cazări mai ieftine, în cadrul pensiunilor din staţiune.