Oferte Cazare - Litoral Platanes, Creta, Grecia la hoteluri de 3* stele ☀️ 2024

Cazare - Litoral Platanes la hoteluri de 3* stele 2024

Hotelurile de 3 stele din Platanes ofera oaspetilor sai, de regula, un nivel ridicat de confort. Unitatile de cazare cotate cu 3 stele sunt situate, de cele mai multe ori, in apropierea statiilor taxi sau a statiilor de transport in comun. In cazul in care unitatea de cazare din Platanes numara mai mult de trei etaje, aceasta trebuie sa puna la dispozitia oaspetilor sai si lifturi. Turistii cazati in hoteluri de 3 stele vor beneficia de camere dotate cu baie proprie, TV, telefon, birou, curier, oglinda, spatiu pentru depozitarea bagajelor, uscator de par, si masa de cafea. Aceste facilitati pot varia de la hotel la hotel. Dimensiunea camerelor din Platanes poate varia in functie de numarul de paturi, insa, de regula, au in jur de 14 mp. Personalul de la receptia hotelurilor de trei stele trebuie sa vorbeasca cel putin o limba de circulatie internationala.

Litoral Platanes la hoteluri de 3* stele 2024 face parte din regiunea Creta din Grecia.

In Platanes sunt 6 hoteluri care au 3* stele. Puteti vedea aceste hoteluri de 3* stele mai jos.

Vezi hoteluri Platanes

Filtre Litoral Platanes la hoteluri de 3* stele 2024

Filtreaza hotelurile din Platanes pe baza numarului de stele:

Mai jos puteti gasi hoteluri de 3* stele in Platanes pentru anul 2024

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Platanes de 3* stele , sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Platanes - o destinație de vacanță ideală pentru a petrece un sejur liniștit și relaxant

        Majoritatea turiștilor care aleg să petreacă o vacanță în Platanes vin aici pentru a se bucura de plajă. Plaja stațiunii este întinsă, fiind considerată una dintre cele mai apreciate plaje ale Insulei Creta şi fiind acoperită cu nisip şi pietricele. Întinderea de nisip din Platanes găzduiește broaștele țestoase Caretta Caretta, o specie protejată de către lege. Cuiburile acestora sunt semnalizate, iar noaptea plimbările pe plajă sunt strict interzise. Puii de țestoase își găsesc drumul spre mare ghidându-se după lumina lunii, iar alte lumini i-ar putea duce pe puiuți în eroare.

    Unul dintre avantajele staţiunii Platanes sunt conexiunile sale cu celelalte staţiuni; în sezonul de vârf există un autobuz pleacă la fiecare douăzeci de minute către Rethymno. De altfel, puteţi lua autobuzul spre toate destinațiile Insulei Creta. Astfel, Platanes este o destinație ideală pentru cei care vor să petreacă o vacanță liniștită, dar în același timp să aibă posibilitatea de a vizita și alte stațiuni ale insulei. Platanes nu are nimic special de oferit turiștilor în afară de plaja sa.  Plaja este bine amenajată, vizitatorii având la dispoziție șezlonguri și umbrele, o parcare, dușuri, toalete, baruri și restaurante. Pe această plajă este amenajat și un teren de volei, pentru cei care doresc să facă şi ceva mişcare. Intrarea în apă este destul de lină, apa fiind potrivită astfel și pentru copii sau pentru cei care nu știu să înoate.

poza Platanes - o destinație de vacanță ideală pentru a petrece un sejur liniștit și relaxant


   În Ptananes există un supermarket Lidl, unde își fac cumpărăturile mulți turiști care vizitează Creta, deoarece preţurile sunt mai avantajoase. În ceea ce priveşte cazarea, turiștii pot alege dintre hoteluri pentru toate bugetele şi preferinţele. Recomandările noastre sunt următoarele: Asterion Hotel, Asterion Hotel Suites, Hotel Atermono Boutique Resort, Hotel Minoa Palace Resort Spa, Hotel Porto Platanias Beach Resort, Hotel Villa Anastasia, Minos Mare Royal Hotel, Hotel Aegean Palace, Hotel Daphnis Villas, Hotel Dimitros Beach şi altele. Turiştii pot alege şi cazări mai ieftine, în cadrul pensiunilor din staţiune.