Oferte Cazare - Litoral Pefkari, Insula Thassos, Grecia 2021

Cazare - Litoral Pefkari

     Stațiunea Pefkari este situată pe coasta de sud a Insulei Thassos, întinzându-se de-a lungul unui golf. Pefkari este amplasată la o distanță de 44 de kilometri de Limenas, capitala insulei, și la 28 de kilometri de Prinos. Stațiunea se învecinează cu Limenaria, de care o despart circa 2,5 kilometri, și cu stațiunea Potos, aflată la doar 1,6 kilometri distanță. Staţiunea Pefkari are dimensiuni reduse, asta nu este însă un impediment, atrăgând an de an mii de turişti dornici să-i descopere frumuseţea.


Citeste mai mult

Litoral Pefkari face parte din regiunea Insula Thassos din Grecia.

In Pefkari sunt 6 hoteluri, din care un hotel de 3 stele, 3 hoteluri de 2 stele, 2 hoteluri de o stea.

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel The Elegant Apartments incepand cu 593.00 €
Plecare 14 Septembrie 2020, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Akti incepand cu 600.00 €
Plecare 14 Septembrie 2020, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Kapahi Beach incepand cu 219.00 €
Plecare 23 Septembrie 2020, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Esperia Pefkari incepand cu 396.00 €
Plecare 25 Septembrie 2020, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Pefkari Beach Studios Albatros incepand cu 324.00 €
Plecare 14 Septembrie 2020, 7 nopti, Fara Masa

Pefkari - o destinație perfectă pentru un sejur petrecut alături de familie

     Turiștii care vizitează stațiunea sunt atrași în principal de plaja acesteia, care este bine îngrijită, destul de încăpătoare și acoperită cu nisip și pietricele. Plaja din Pefkari măsoară circa 300 de metri lungime şi este mărginită de o serie de cafenele şi taverne, unde vă puteţi petrece timpul într-o atmosferă plăcută de vacanţă. Apa care scaldă această plajă este limpede, fiind de un albastru cristalin, în stațiune putându-se practica diverse sporturi nautice. Plaja este amenajată și șezlonguri și umbrele, iar în schimbul unei comenzi la localurile de pe plajă puteți beneficia gratuit de aceste facilități. Datorită calității sale și a serviciilor puse la dispoziția turiștilor plaja a fost distinsă ani la rândul cu blue flag. Intrarea în apă este lină, fiind astfel recomandată și persoanelor care nu știu să înoate sau copiilor de vârste mici. De altfel, stațiunea este frecventată în principal de către familiile cu copii care găsesc aici un mediu propice pentru a petrece o vacanță liniștită și relaxantă.

    Dacă vă doriți ca pur și simplu să vă relaxați la soare atunci stațiunea Pefkari este potrivită pentru dumneavoastră. Cu toate acestea puteți vizita și stațiunile din jur, precum Potos, o stațiune foarte apreciată în rândul turiștilor. Ca pe tot cuprinsul Greciei, tavernele nu puteau lipsi nici din această stațiune. Astfel, turiștii se pot bucura de preparate proaspete din pește  și fructe de mare. Printre recomandările noastre în ceea ce privește cazarea se află următoarele hoteluri: Hotel The Elegant Apartments, Hotel Akti, Hotel Kapahi Beach, Hotel Thassos,  Hotel Esperia Pefkari şi Hotel Pefkari Beach Studios Albatros.  În apropierea plajei din Pefkari este situat un camping, astfel încât, dacă nu doriţi să optaţi pentru o unitate de cazare tradiţională, vă puteţi petrece nopţile aici, bucurându-vă de tot farmecul naturii.