Oferte Cazare - Litoral Paralia Katerini, Paralia Katerini (riviera Olimpului), Grecia ☀️ 2024

Cazare - Litoral Paralia Katerini 2024

     Stațiunea Paralia Katerini se întinde la poalele Muntelui Olimp și se află la o distanță de 770 de kilometri de București. Denumirea stațiunii Paralia Katerini se compune din alăturarea numelui Portului Paralia, situat în sud-estul Greciei, și cel al orașului Katerini, capitala prefecturii Pieria. Paralia Katerini este despărțită de Salonic și de Aeroportul Internațional Macedonia de 70 de kilometri.   Stațiunea se   bucură de două plaje minunate, dominate de munți majestoși, printre care Muntele Olimp, arhicunoscut în cultura greacă.

Citeste mai mult

Litoral Paralia Katerini 2024 face parte din regiunea Paralia Katerini (riviera Olimpului) din Grecia.

In Paralia Katerini sunt 123 hoteluri, din care 3 hoteluri de 5 stele, 8 hoteluri de 4 stele, 49 de hoteluri de 3 stele, 46 de hoteluri de 2 stele, 17 hoteluri de o stea.

Filtre Litoral Paralia Katerini 2024

Filtreaza hotelurile din Paralia Katerini pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Paralia Katerini pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Elle Rooms & Suites incepand cu 469.00 €
Plecare 4 Octombrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Mediterranean Village incepand cu 794.00 €
Plecare 4 Octombrie 2024, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Danai Hotel & Spa incepand cu 576.00 €
Plecare 16 Septembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Cosmopolitan Spa incepand cu 527.00 €
Plecare 28 Septembrie 2024, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Mediterranean Princess - Adults Only incepand cu 588.00 €
Plecare 16 Septembrie 2024, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Mythic Summer incepand cu 625.00 €
Plecare 17 Septembrie 2024, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Mediterranean Resort incepand cu 376.00 €
Plecare 4 Octombrie 2024, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Paralia Katerini, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Optați pentru o vacanță de neuitat în Paralia Katerini

     Paralia Katerini este una dintre faimoasele staţiuni ale Greciei. Este încărcată de  hoteluri, restaurantele, tavernele, barurile și discoteci.  Stațiunea își întâmpină turiștii cu prețuri accesibile, pe teritoriul său existând unități de cazare pentru toate bugetele. Printre cele mai apreciate hoteluri recomandate de către noi se situează: Sentido Mediterranean Village, Mediterranean Village, CosmopolitanHotel & Spa, Ecohotel, Hotel Bomo Olympus Grand Resort, Hotel Evilion Sea And Sun, Hotel Mediterranean Princess, Hotel Mediterranean Resort, Hotel Olympian Bay, Hotel San Panteleimon Beach Hot, Polys Hotel, Hotel Cosmopolitan Spa și altele.

     Pe teritoriul stațiunii veți descoperi două plaje extrem de populare. Acestea sunt atât de apropiate una de altă, încât mulți le consideră ca formând o singură plajă de dimensiuni extinse. Plajele din Paralia Katerini sunt scăldate de apa caldă și calmă a Mării Egee. Nisipul cu care este acoperită plaja este foarte fin, fiind considerat cel mai bun din zonă. Plaja este deosebit de curată, iar cei se  ocupă de întreținerea sa au arătat o grijă deosebită privind protejarea mediului înconjurător. Datorită acestor calități plaja a primit  distincția Blue Flag. De asemenea, prezența permanentă a salvamarilor face ca plaja să fie extrem de sigură. Fâșia de coastă din stațiune se întinde pe o lungime de circa 3 kilometri, iar lățimea acesteia este destul de variată. Plaja este preferată mai ales de familiile cu copii mici, care se pot bucura de condiții optime pentru ca și cei mici să se bălăcească în voie. Pe plajă se pot practica diferite sporturi nautice, iar pentru cei care vor să învețe diferite sporturi acvatice există centre specializate. Pentru cei mici în apropiere de plajă a fost amplasat un aquapark, care cu siguranță le va oferi o doză consistentă de distracție și adrenalină. În schimbul consumaţiei făcute la barurile de pe plajă, vizitatorilor li se pun la dispoziţie șezlonguri și umbrele.

poza Optați pentru o vacanță de neuitat în Paralia Katerini

    Turiștii care aleg să-și petreacă vacanță în stațiunea Paralia Katerini pot vizita și câteva obiective turistice. În Paralia puteți admira o frumoasă biserică de pe plajă, care este închinată Sfintei Parascheva. Deși este construită relativ recent, datând din anul 1993, lăcașul de cult este deosebit de frumos fiind de un alb imaculat. Acesta este și motivul pentru care apare în cele mai multe fotografii de vacanță din stațiune. Viața de noapte extrem de animată a stațiunii atrage și numeroși turiști tineri și puși pe distracție. Cluburile de pe plajă organizează în timpul sezonului estival numeroase petreceri tematice și petreceri cu efecte speciale și lasere. Schimbând registrul, la dispoziția celor mici, dar și a adulților, este pusă o pistă de karting, cu două tipuri de mașini. Cei dornici de distracție cu siguranță nu se vor mai putea dezlipi de pistă.  Vă puteți petrece serile în zona de promenadă a stațiunii, care abundă în restaurante și magazine. De altfel, Paralia Katerini este raiul iubitorilor de shopping, aici găsind de la haine de brand, la bijuterii din aur și alte astfel de produse. În zilele toride de vară vă puteți retrage în parcul din centrul orașului Katerini, unde umbra deasă a pomilor şi vegetaţia luxuriantă va fi cu siguranță pe placul multora dintre dumneavoastră. Dacă doriţi să va aventuraţi în excursii în jurul staţiunii vă sugerăm să vizitaţi oraşul Edessa, aflat la 113 kilometri distanţă de staţiune, şi cetatea Platamonas, de unde veţi avea o privelişte minunată asupra Mării Egee.

   Una dintre cele mai cunoscute obiective turistice din zonă este Meteora, un complex monastic compus dintr-un număr de 24 de mănăstiri, construite pe stâncile Meteore. Locul este cu totul deosebit atât prin formele de relief, cât și prin panorama de care dispune. Turiștii pot de asemenea vizita Insula Skiathos, ce face parte din Arhipelagul Sporadelor de Nord. Insula este de o frumusețe incredibilă, îmbinând verdeața pădurilor de pini cu albastrul mării și cu auriul plajelor și a golfurilor.

poza Optați pentru o vacanță de neuitat în Paralia Katerini