Sejur Riviera Olimpului: ocazia perfectă de a face mai mult sport

    Deși cei mai mulți dintre noi alegem să mergem într-o vacanță pentru a ne relaxa și pentru a descoperi locuri noi, o vacanță nu se rezumă însă doar la atât. O vacanță este o perioadă de timp ideală pentru a descoperi sporturi noi sau pentru a începe practicarea unui sport de mult avut în vedere. Nu trebuie să vă stabiliți un program riguros, doar sunteți în vacanță. Cu toate acestea, vă puteți bucura de ceva activități fizice, iar faptul că ați schimbat mediul poate fi de bun augur. Oaspeții Olympian Bay Grand Resort ( Ex Bomo Olympus Grand Resort ) se vor putea bucura de diverse activități de agrement, de posibilitatea de a practica sporturi nautice, volei pe plajă, iar animatorii le vor face sejurul mai plăcut. De asemenea, turiștii vor avea acces la două piscine exterioare, unde li se vor pune la dispoziție șezlonguri și umbrele de soare. Turiștii care optează pentru cazare în cadrul Hotel Evilion Sea And Sun din Paralia Katerini vor putea juca ping-pong, tenis, baschet sau volei, iar, conta cost, vor putea lua lecții de călărie și  paraglinding. În ceea ce privește sporturile acvatice, se vor putea bucura de surfing, jet skiing și plimbări cu barca sau cu banana. De asemenea, vor avea acces la o  piscină în aer liber, dotată cu un pool bar, șezlonguri și umbrele. Din cadrul hotelului, oaspeții vor putea închiria biciclete sau motociclete, cu ajutorul cărora să exploreze stațiunea și zonele înconjurătoare ale acesteia. Tot în stațiunea Paralia Katerini veți descoperi Hotel Europe, ce pune la dispoziția oaspeților o piscină exterioară, cu șezlonguri și umbrele și un teren de joacă. Ammos Beach Studios And Suites, din Paralia Katerini, le oferă oaspeților acces la terenuri de fotbal, baschet, tenis și volei. Mediterranean Village dispune de un număr de 5 piscine exterioare, copiii având o secțiune ce le este special destinată,  piscină interioară, sală de fitness, centru SPA, saună, hammam și un teren de joacă în aer liber. Danai Hotel & Spa pune la dispoziția turiștilor o piscină în aer liber. În cadrul Hotel Cosmopolitan Spa, situat în stațiunea Paralia Katerini, turiștii vor avea acces la o piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele, la o piscină interioară și la un centru SPA.

 Paralia Katerini (riviera Olimpului) poza

   În stațiunea Platamonas se află Kymata Hotel Platamonas, de unde turiștii vor putea închiria autovehicule sau biciclete. Hotel Kronos din stațiunea Platamonas oferă oaspeților săi acces la o piscină exterioară, la jacuzzi și hidromasaj, dar și la un teren de tenis. Contra cost, turiștii vor putea beneficia și de saună, sală de fitness și masaj. Royal Palace Resort & Spa oferă vizitatorilor o piscină exterioară, saună, sală de fitness, solar, hidromasaj, masaj și baie cu aburi. Turiștii care optează pentru cazare în cadrul Hotel 12 Olympian Gods pot desfășura diverse activități, precum windsurfing și scufundări. Hotel Olympus Thea Boutique dispune de o piscină în aer liber, dotată cu un bar, șezlonguri și umbrele, și de un jacuzzi. De piscină exterioară dispune și de Hotel Olympion Melathron. De piscină exterioară și posibilitatea de a practica sporturi nautice se bucură și turiștii cazați la Hotel Sun Beach Platamonas. Cronwell Platamon Resort oferă turiștilor mai multe facilități în materie de sport și agrement, printre care: două piscine exterioare, o piscină interioară, o piscină pentru copii, centru SPA, teren de tenis de câmp, teren de baschet, teren de fotbal, posibilitatea de a juca ping pong, biliard și volei pe plajă. Turiștii care optează pentru această unitate de cazare vor putea, de asemenea, practica mountain biking, jeep safari, trekking, climbing, hiking și echitație. Hotel Olympus Villas oferă clienților săi acces la o piscină exterioară. Cavo Olympo Luxury Resort & Spa - Adult Only din stațiunea Plaka Litochorou oferă turiștilor piscină exterioară tip infinity, piscină interioară încălzită, jacuzzi, centru fitness și programe de animație.

 Paralia Katerini (riviera Olimpului) poza

      Hotel Poseidon Palace, situat în stațiunea Leptokaria, oferă multiple facilități în materie de sport. Prin urmare, turiștii vor avea acces la o piscină exterioară, sală de fitness, jacuzzi, saună umedă, teren de tenis, teren de fotbal, teren de volei. Turiștii cazați aici vor putea juca mini golf, vor putea lua parte la clase de aerobic, gimnastică de înviorare, iar pentru ca sejurul acestora să fie cât mai animat, vor putea închiria biciclete, vor putea practica diverse sporturi nautice (scuba diving, windsurfing, waterski, surf, pescuit, plimbări cu canoe, cu banana sau cu barca). De asemenea, oaspeții se vor putea bucura de prezența a două piscine exterioare, a unui teren de joacă pentru copii, a unei săli de fitness și a unui jacuzzi. În plus, turiștii vor putea juca și ping-pong, minifotbal, baschet și tenis. Hotel Eden, situat în Neoi Poroi, le oferă turiștilor acces la un centru SPA și posibilitatea de a închiria biciclete.

 Paralia Katerini (riviera Olimpului) poza

 

Optați pentru o vacanță de Paște relaxantă în Katerini Riviera Olimpului

Paștele, prilejuit de Învierea lui Iisus Hristos, este considerat în Grecia cea mai importantă sărbătoare religioasă de peste an, simbolizând triumful vieții și al speranței. De asemenea, este un prilej potrivit pentru ca familiile să se reunească și să sărbătorească, cu muzică, mâncare tradițională și multă veselie.

Citeste mai mult.

Bucurați-vă de un sejur, de Revelion, reconfortant în Katerini Reviera Olimpului

 Revelionul este un bun prilej pentru a vă bucura de un sejur relaxant, care să pună capăt oboselii acumulate pe parcursul anului și care să vă ajute să începeți un an nou cu bateriile încărcate, astfel încât să puteți face față tuturor provocărilor. În cazul în care anul acesta doriți să petreceți un sejur de Revelion în Katerini Reviera Olimpului, ați luat una dintre cele mai bune decizii.

Citeste mai mult.

Atracții turistice care vor face ca vacanța petrecută în Riviera Olimpului să fie una memorabilă

Riviera Olimpului este o destinaţie de vacanţă care cuprinde mai multe elemente ce vă vor fascina şi vă vor determina să vă doriţi să reveniţi în staţiunile de la poalele legendarului Munte Olimp cât mai repede posibil. Aici turiştii se vor putea bucura de plaje întinse şi însorite, peisaje montane spectaculoase, vegetaţie bogată şi luxuriantă și livezi întinse de măslini.

Citeste mai mult.