Oferte Cazare - Litoral Kalamaki, Zakynthos, Grecia ☀️ 2024

Cazare - Litoral Kalamaki 2024

Staţiunea Kalamaki este situată în sud-estul Insulei Zakynthos, la o distanță de 4 kilometri de stațiunea Laganas și la aproximativ 6 kilometri de Zante Town, capitala Insulei. De asemenea, este foarte apropiată de aeroport, turiștii care călătoresc cu avionul fiind nevoiți să parcurgă doar 1 kilometru până în stațiune. În Kalamaki veţi descoperi o atmosferă relaxată și liniștită, potrivită pentru cei care doresc să-și petreacă vacanța alături de familie. Pentru familiile cu copii mici menționăm faptul că intrarea în apă este destul de lină, plaja fiind potrivită și pentru persoanele care nu știu să înoate.

Citeste mai mult

Litoral Kalamaki 2024 face parte din regiunea Insula Zakynthos din Grecia.

In Kalamaki sunt 27 hoteluri, din care 5 hoteluri de 4 stele, 16 hoteluri de 3 stele, 6 hoteluri de 2 stele.

Filtre Litoral Kalamaki 2024

Filtreaza hotelurile din Kalamaki pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Kalamaki pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Exotica incepand cu 688.00 €
Plecare 1 Octombrie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Marelen incepand cu 1,227.00 €
Plecare 16 Septembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Meandros Boutique Hotel incepand cu 586.00 €
Plecare 21 Octombrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Nikon Boutique Hotel Zakynthos incepand cu 847.00 €
Plecare 5 Octombrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Elena Studios incepand cu 376.00 €
Plecare 1 Iunie 2025, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Amaryllis incepand cu 567.00 €
Plecare 1 Iunie 2025, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Bitzaro Palace incepand cu 1,668.00 €
Plecare 2 Septembrie 2024, 7 nopti, All inclusive

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Kalamaki, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Kalamaki - petreceți un sejur relaxant alături de cei dragi

Staţiunea Kalamaki poate să fie o opţiune pentru cei care ziua vor să se bucure de o atmosferă liniștită, iar seara vor să se distreze în cluburile din stațiunea Laganas. Pe plaja din Kalamaki își depun ouăle broaștele țestoase Caretta Caretta, motiv pentru care plaja face parte din Parcul Național Maritim Zakynthos. Astfel, între orele 19.00 -7.00 accesul pe plajă este strict interzis. De asemenea, oricât de tentant ar putea să fie, este interzis să mângâiați pui de țestoasă. Sporturile nautice motorizate sunt și ele interzise, însă vă puteți bucura de plimbări cu canoe și hidrobicicleta.

Plaja din stațiunea Kalamaki este destul de bine amenajată, la dispoziția turiștilor fiind puse umbrele și șezlonguri. Pe plajă veți găsi un snack bar și o cafenea, de unde puteți achiziționa gustări și băuturi răcoritoare. Îndreptându-vă către est veți descoperi plaja Vrodonero, destinată nudiștilor. Pe lângă activitățile obișnuite, ca sesiunile de bronz și înot, veți putea admira și țestoasele Caretta Caretta în mediul lor natural. De asemenea, puteți descoperi  frumusețea mediului subacvatic prin intermediul sesiunilor de snorkeling și scuba diving. Puteți opta pentru excursii în care să vizitați Insula Marathonissi sau peșterile Keri. Vă puteți relaxa în cadrul clubului Kalamaki Crazy Golf, situat în centrul stațiunii. O altă activitate de care vă puteţi bucura în timpul vacanţei în Kalamaki este cartingul. Pista de carting este situată pe drumul ce face legătura între Laganas și Kalamaki. Pista măsoară 611 metri, cartingul fiind o activitate potrivită atât pentru adulți, cât, mai ales, pentru copii. Pe teritoriul stațiunii există și un centru de echitație, Nanaʹs Horse Riding. De-a lungul drumului principal veți descoperi numeroase magazine de suveniruri, cu obiecte tradiționale grecești, dar și magazine în care sunt comercializate bijuterii și obiecte din piele. Foarte iubite și apreciate sunt și dulciurile tradiționale ce sunt comercializate în stațiune. Pentru o noapte plină de distracție vă recomandăm stațiunea Laganas. De distracție pe timpul nopții vă veți putea bucura și în Kalamaki, în stațiune existând câteva taverne, baruri cu karaoke și pub-uri, în care vă puteți distra pe cinste.

poza Kalamaki - petreceți un sejur relaxant alături de cei dragi