Oferte Cazare - Litoral Golden Beach, Thassos, Grecia 2021

Cazare - Litoral Golden Beach

   Golden Beach este cea mai întinsă plajă a Insulei Thassos, măsurând peste 2 kilometri lungime și fiind destul de extinsă și în ceea ce privește lățimea. Aceasta este situată pe coasta de est a Insulei de Smarald şi este acoperită cu nisip fin de culoare aurie, iar peisajul de care este înconjurată o situează printre cele frumoase plaje ale Mediteranei.   Golden Beach este destinația ideală pentru cuplurile care vor să se bucurede un sejur în doi sau pentru familii cu copii. În apropierea plajei Golden Beach se găsesc mai multe staţiuni printre care Skala Panagia şi Skala Potamia.


Citeste mai mult

Litoral Golden Beach face parte din regiunea Insula Thassos din Grecia.

In Golden Beach sunt 15 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 3 hoteluri de 4 stele, 3 hoteluri de 3 stele, 7 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Princess Golden Beach incepand cu 439.00 €
Plecare 25 Septembrie 2020, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Enavlion Batagianni Hotel incepand cu 844.00 €
Plecare 14 Iunie 2021, 7 nopti, Mic dejun

Golden Beach - Bucurați-vă de vară pe cea mai populară plajă din Thassos

    Plaja Golden Beach fiind amplasată în apropiere de Grecia Continentală beneficiază de un mediu propice, marea fiind liniștită, iar vântul suflân doar rareori. Apa mării este calmă, iar intrarea în apă este lină, fiind potrivită și pentru înotătorii mai neexperimentați, dar și pentru copii de vârste fragede. Pe lângă aceste calităţi este şi de o frumuseţe aparte, la orele prânzului având o culoare turcoaz ce vă va încânta privirile. Plaja pune la dispoziția turiștilor numeroase taverne, obiective turistice și posibilitatea de a practica sporturi acvatice. Golden Beach a fost premiată cu blue flag ceea ce însemnă că plaja este extrem de curată. Între lunile iunie și septembrie, temperatura apei se situează în jurul valorii de 25 de grade Celsius, ceea ce înseamnă că apa este perfectă pentru înot. Pe plajă există şi câteva taverne, de unde turiştii pot închiria şezlonguri sau echipamente privind practicare diverselor sporturi nautice. Întinzându-se pe mai bine de 2 kilometri, Golden Beach variază din punct de vedere al calității. În partea dreaptă, ce se învecinează cu localitatea Chrisi Amoudia, plaja este lată, fiind amenajată cu șezlonguri și umbrele. Aici, plaja este acoperită cu nisip fin, iar apa mării nu prezintă deloc pietre. Cu cât ne îndreptăm mai mult spre stânga se va observa că plaja se îngustează, iar în apropiere de mal, locul nisipului este luat de pietre.

   Dacă pe durata vacanței dumneavoastră doriți să vizitați și câteva obiective turistice vă sfătuim să vă îndreptaţi paşii spre satul de munte Theologos, ce a fost fondat în Evul Mediu. De asemenea, puteţi lua în calcul vizitarea oraşului Limenas, situat la circa 13 kilometri distanţă. În ceea ce privește cazarea, turiștii vor găsi aici vile pentru grupuri mai mari, apartamente pentru cupluri sau pentru familii întregi. Oferta noastră este bogată, printre cele mai apreciate unități de cazare situându-se: Hotel Alexandra Golden Boutique, Hotel Princess Golden Beach, Hotel Smaro Studios, Ioannis Golden Beach Hotel, Hotel Alexis Villas, Hotel Anemos Studios, Enavlion Batagianni Hotel și altele.