Oferte Cazare - Litoral Argassi, Zakynthos, Grecia ☀️ 2024

Cazare - Litoral Argassi 2024

        Stațiunea Argassi este amplasată pe coasta de est a insulei Zakynthos, situându-se printre cele mai populare stațiuni ale insulei. Stațiunea de la poalele Munților Skopas are un aer cosmopolit, bucurându-se de o viață de noapte extrem de intensă.  Plaja stațiunii măsoară circa 1 kilometru și este îmbrăcată cu nisip.   Pe alocuri veți da și peste câteva pietricele, dar acestea pot fi evitate cu ușurință. Turiștii pot desfășura pe plaja din Argassi activități dintre cele mai variate. În ceea ce privește sporturile acvatice veți putea practica plimbări cu hidrobicicleta, cu banana, schi nautic, paragliding și altele. 

Citeste mai mult

Litoral Argassi 2024 face parte din regiunea Insula Zakynthos din Grecia.

In Argassi sunt 36 hoteluri, din care 3 hoteluri de 4 stele, 22 de hoteluri de 3 stele, 11 hoteluri de 2 stele.

Filtre Litoral Argassi 2024

Filtreaza hotelurile din Argassi pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Argassi pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Anamar Zante Hotel incepand cu 304.00 €
Plecare 30 Septembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Zakantha Beach incepand cu 462.00 €
Plecare 14 Mai 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Apollo Hotel Apart incepand cu 374.00 €
Plecare 21 Septembrie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Argassi Beach incepand cu 167.00 €
Plecare 2 Septembrie 2024, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Argassi, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Argassi - o destinație de vacanță ce vă pune la dispoziție toate ingredientele unui sejur reuşit

Date fiind toate aceste caracteristici ale stațiunii, Argassi se dovedește a fi potrivită pentru cei care vor să se bucure de un sejur activ. De-a lungul plajei sunt amplasate taverne care oferă în mod gratuit șezlonguri și umbrele. Puteți alterna activitățile de pe plajă cu jocurile de mini-golf, în stațiune existând câteva baruri care dispun de terenuri pentru practicarea acestui sport, printre acestea numărându-se: Molly Maloneʹs Irish Bar and Mini Golf, Fantasy Mini Golf și World Tour Mini Golf. Dacă iubiți natura, atunci puteți închiria un ATV sau o bicicletă și puteți pleca într-o plimbare printre pădurile de pini și citrice din zonă. De asemenea, vă puteți bucura de excursii pe mare, printre cele interesante destinații de pe insulă situându-se Navagio și Grotele Albastre. Dintr-o vacanță perfectă, bineînțeles că nu aveau cum să lipsească sesiunile de shopping, astfel încât pe strada principală a stațiunii veți putea explora numeroase magazine de suveniruri și buticuri. În cazul în care doriți să faceți mai multe cumpărături vă recomandăm o călătorie în Zante Town, capitala insulei Zakynthos, mai ales, că legătura între cele două stațiuni este asigurată de trenulețul turiștilor, care circulă de trei ori pe zi. Deși este o stațiune destul de mică veți rămâne uimiți de numărul de localuri de noapte întâlnit aici. Chiar dacă ați dori să vă odihniți, șansele dumneavoastră sunt minime, deoarece pe tot cuprinsul stațiunii se organizează tot felul de petreceri, seri grecești etc.

Dacă doriți să bifați și câteva obiective turistice, atunci vă sugerăm să vizitați ruinele Mănăstirii Panagia Skopiotissa, amplasată pe unul dintre dealurile satului de vacanță, sau puteți alege să vă deplasați până în Zante Town, unde puteți vizita o serie de muzee, Casa Familiei Roma ce datează din anul 1660, biblioteca din Zante și o serie de biserici ortodoxe.

poza Argassi - o destinație de vacanță ce vă pune la dispoziție toate ingredientele unui sejur reuşit