Oferte Cazare - Litoral Argassi, Zakynthos, Grecia 2021

Cazare - Litoral Argassi

        Stațiunea Argassi este amplasată pe coasta de est a insulei Zakynthos, situându-se printre cele mai populare stațiuni ale insulei. Stațiunea de la poalele Munților Skopas are un aer cosmopolit, bucurându-se de o viață de noapte extrem de intensă.  Plaja stațiunii măsoară circa 1 kilometru și este îmbrăcată cu nisip.   Pe alocuri veți da și peste câteva pietricele, dar acestea pot fi evitate cu ușurință. Turiștii pot desfășura pe plaja din Argassi activități dintre cele mai variate. În ceea ce privește sporturile acvatice veți putea practica plimbări cu hidrobicicleta, cu banana, schi nautic, paragliding și altele. 

Citeste mai mult

Litoral Argassi face parte din regiunea Insula Zakynthos din Grecia.

In Argassi sunt 35 hoteluri, din care 5 hoteluri de 4 stele, 20 hoteluri de 3 stele, 10 hoteluri de 2 stele.

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Locanda incepand cu 600.00 €
Plecare 27 Septembrie 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Zakantha Beach incepand cu 712.00 €
Plecare 8 Septembrie 2020, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Porto Iliessa incepand cu 606.00 €
Plecare 27 Septembrie 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Tsivili Admiral Hotel incepand cu 1,122.00 €
Plecare 7 Septembrie 2020, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Apollo Hotel Apart incepand cu 345.00 €
Plecare 8 Septembrie 2020, 7 nopti, Fara Masa

Argassi - o destinație de vacanță ce vă pune la dispoziție toate ingredientele unui sejur reuşit

Date fiind toate aceste caracteristici ale stațiunii, Argassi se dovedește a fi potrivită pentru cei care vor să se bucure de un sejur activ. De-a lungul plajei sunt amplasate taverne care oferă în mod gratuit șezlonguri și umbrele. Puteți alterna activitățile de pe plajă cu jocurile de mini-golf, în stațiune existând câteva baruri care dispun de terenuri pentru practicarea acestui sport, printre acestea numărându-se: Molly Maloneʹs Irish Bar and Mini Golf, Fantasy Mini Golf și World Tour Mini Golf. Dacă iubiți natura, atunci puteți închiria un ATV sau o bicicletă și puteți pleca într-o plimbare printre pădurile de pini și citrice din zonă. De asemenea, vă puteți bucura de excursii pe mare, printre cele interesante destinații de pe insulă situându-se Navagio și Grotele Albastre. Dintr-o vacanță perfectă, bineînțeles că nu aveau cum să lipsească sesiunile de shopping, astfel încât pe strada principală a stațiunii veți putea explora numeroase magazine de suveniruri și buticuri. În cazul în care doriți să faceți mai multe cumpărături vă recomandăm o călătorie în Zante Town, capitala insulei Zakynthos, mai ales, că legătura între cele două stațiuni este asigurată de trenulețul turiștilor, care circulă de trei ori pe zi. Deși este o stațiune destul de mică veți rămâne uimiți de numărul de localuri de noapte întâlnit aici. Chiar dacă ați dori să vă odihniți, șansele dumneavoastră sunt minime, deoarece pe tot cuprinsul stațiunii se organizează tot felul de petreceri, seri grecești etc.

Dacă doriți să bifați și câteva obiective turistice, atunci vă sugerăm să vizitați ruinele Mănăstirii Panagia Skopiotissa, amplasată pe unul dintre dealurile satului de vacanță, sau puteți alege să vă deplasați până în Zante Town, unde puteți vizita o serie de muzee, Casa Familiei Roma ce datează din anul 1660, biblioteca din Zante și o serie de biserici ortodoxe.