Allou Fun Park - unul dintre cele mai întinse și populare parcuri de distracție de pe teritoriul Greciei

      Allou Fun Park din Atena este unul dintre cele mai importante și mari parcuri de distracție de pe teritoriul Greciei, fiind atât de apreciat în rândul turiștilor încât reușește să atragă în jur de 2 milioane de vizitatori pe an. Dacă petreceți un sejur în Atena alături de micuții dumneavoastră, atunci o vizită a parcului de distracție Allou Fun Park este o idee nemaipomenită. În plus, distracția nu va fi doar a celor mici, pe teritoriul parcului existând atracții pentru persoanele de toate vârstele. Partea cea mai interesantă a acestui parc de distracții este faptul că oferă o gamă largă de posibilități  de divertisment. Vizitatorii acestui parc de distracții pot alege între 3 secțiuni foarte mari, cu carusele, ziduri de cățărat și diverse atracții acvatice, astfel încât aici se pot distra și copii de vârste mici, dar și iubitorii de atracții extreme. Printre cele mai populare și apreciate atracții ale parcului de distracții se situează roller coasterele, Star Flyer-ul și Roata Panoramică.

 Zona Metropolitana Atena poza

     Administrația parcului recomandă vizitatorilor să informeze personalul în legătură cu posibile probleme de sănătate, pentru ca astfel să vă poată recomanda atracții care să nu vă pună în pericol. De asemenea, personalul parcului vă poate oferi informații despre atracțiile parcului, astfel încât dumneavoastră să nu vă expuneți niciunui risc. Parcul de distracții va oferi vizitatorilor experiențe de neuitat și foarte important, securitate crescută. The Shock Tower îi coboară pe pasionații de adrenalină de la o înălțime de 450 de metri, în timp ce The Panorama le va oferi vederi de ansamblu asupra orașului Atena. Star Flyer vă va ridica la 72 de metri înălțime, cu o viteză de 30 de kilometri pe oră. Distracția va fi de asemenea garantată de către roller coasters, mașinile cu tampoane, zonele de rafting și celelalte atracții. Kidom oferă distracție copiilor sub 12 ani. Vizitatorii cu vârste de peste 12 ani se vor putea bucura de atracții cu nume sugestive precum Red Devil și House of Fear Agony. Pe teritoriul parcului de distracții veți putea viziona filme 3D, aici veți descoperi și o zonă 7D, unică în Grecia, unde veți avea parte de efecte speciale, precum zăpadă, fum și diverse mirosuri. Pe teritoriul parcului Allou Fun Park veți descoperi numeroase magazine cu dulciuri, înghețată, cafea, dar și locuri în care puteți lua o gustare rapidă.

 Zona Metropolitana Atena poza

Alegeți ca anul acesta să petreceți un Paște deosebit în Atena

Paștele în Atena, la fel ca în întreaga lumea ortodoxă, este cea mai importantă sărbătoare de pe parcursul anului. Astfel, fie că sunteți religioși sau nu, petrecerea Paștelui în Atena va fi o experiență nemaipomenită și încărcată de emoție.

Citeste mai mult.

Bucurați-vă de un sejur de Crăciun animat în Atena

 Odată ce se apropie Crăciunul, Grecia capătă cu totul o altă față, începând cu zona continentală până în insule, resimțindu-se tradițiile vechi de sute de ani. La fel ca în multe alte țări de pe glob, în Grecia, decembrie este luna cadourilor, luna în care orașele și locuințele sunt frumos decorate în așteptarea Crăciunului. Cu toții suntem familiarizați de a vedea Grecia ca pe o destinație estivală, însă Grecia este o destinație potrivită și pentru a petrece Crăciunul.

Citeste mai mult.

Atena - destinația ideală pentru un sejur de Revelion

Atena este o destinație extrem de potrivită pentru a vă petrece noaptea dintre ani, deoarece veți avea foarte multe de făcut, existând posibilități de petrecere a timpului liber care se potrivesc fiecărui buget și preferințe. Cei care doresc să se distreze întreaga noapte și să se bucure de dans, pot rezerva o masă într-unul din numeroasele cluburi de noapte din Atena.

Citeste mai mult.

Atena - Viața de noapte în orașul care nu doarme niciodată

 Pe lângă faptul că își încântă vizitatorii cu numeroase obiective turistice, istorie, artă și monumente, capitala Greciei este renumită și pentru viața de noapte. Pe măsură ce soarele apune, atmosfera devine tot mai animată, cluburile și localuri de noapte de aici fiind luate cu asalt de tineri în căutare de distracție și socializare.

Citeste mai mult.