Oferte Cazare - Litoral Vatopedi (sithonia), Halkidiki, Grecia ☀️ 2024

Cazare - Litoral Vatopedi (sithonia) 2024

    Vatopedi este o plajă lungă, situată la vest de Metamorfosi, în apropiere de stațiunea Psakoudia. Plaja a fost denumită la fel ca localitatea de care aparţine, localitate ce este renumită datorită mănăstirii sale. Distanța dintre Vatopedi și Salonic este de aproximativ 90 de kilometri. Bazele satului Vatopedi au fost puse în anul 1922, când o serie de refugiați din Orientul Apropiat s-au stabilit aici. Vatopedi este așezat pe un deal, pe coasta de est a râului Havria, la o distanță de doar 5 kilometri de Ormylia.


Citeste mai mult

Litoral Vatopedi (sithonia) 2024 face parte din regiunea Halkidiki din Grecia.

In Vatopedi (sithonia) sunt 4 hoteluri, din care 2 hoteluri de 4 stele, 2 hoteluri de 3 stele.

Filtre Litoral Vatopedi (sithonia) 2024

Filtreaza hotelurile din Vatopedi (sithonia) pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Vatopedi (sithonia) pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Bianco Olympico Beach Resort incepand cu 511.00 €
Plecare 17 Mai 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Red Coral Apartments incepand cu 446.00 €
Plecare 12 Mai 2024, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Vatopedi (sithonia), sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Vatopedi - Descoperiți frumusețea unei plaje cvasi-sălbatice

       Localitatea de pe brațul Sithonia a primit acest nume, deoarece refugiații s-au stabilit pe proprietatea Mănăstirii Batopedi, ce aparține de Muntele Athos. Abia în anul 1971, mănăstirea a fost expropriată, iar satul a devenit independent.

        Plaja Vatopedi atrage puţini turişti, deoarece în zonă nu există prea multe unități de cazare. În schimb, plaja este extrem de apreciată de localnici. Zona este foarte liniștită, iar plaja este aproape izolată, turiștii care ajung aici bucurându-se de o vacanță  cu adevărat relaxantă. Singurul dezavantaj ala cestei plaje este faptul că până la momentul de față nu dispune de un bar.  De altfel, plaja Vatopedi nu dispune de niciun fel de dotări, excepție face campingul din apropiere de Metamorfosi. Plaja este destul de îngustă și este acoperită cu un amestec de nisip și prundiș, iar apa mării nu este foarte adâncă și este foarte curată, fiind perfectă pentru înot. Singurul aspect de care trebuie să țineți cont este că în unele locuri în apă sunt prezente roci, care pot crea disconfort. Plaja este frecventată și de către persoanele care vor să se bucure de natură și de pescuit. Partea mai puțin bună este că pentru restaurante va trebui să vă deplasați fie în Metamorfosi, situată la o distanță de 5 kilometri, fie va trebui să parcurgeți cei 11 kilometri ce vă despart de stațiunea Nikiti. În ceea ce privește cazarea noi vă recomadăm Hotel Bianco Olympico.

poza Vatopedi - Descoperiți frumusețea unei plaje cvasi-sălbatice