Oferte Cazare - Litoral Nikiana, Insula Lefkada, Grecia ☀️ 2024

Cazare - Litoral Nikiana 2024

Nikiana este un sat de pescuit de dimensiuni reduse, ce se întinde de-a lungul unui mic golf de pe coasta estică a insulei. Satul Nikiana este situat la circa 10 kilometri nord de capitala Insulei Lefkada și la aproximativ 7 kilometri de stațiunea Nidri. Bazele așezării Nikiana au fost puse de către locuitorii satului de munte Alexandros, aflat în apropiere de stațiunea de astăzi. Deoarece este situată atât de aproape de capitală, Nikiana poate fi un punct de pornire către cele mai populare puncte ale insulei. Stațiunea este un loc ideal pentru a petrece vacanțe împreună cu familia, într-o atmosferă liniștită și relaxantă.

Citeste mai mult

Litoral Nikiana 2024 face parte din regiunea Insula Lefkada din Grecia.

In Nikiana sunt 29 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 6 hoteluri de 4 stele, 16 hoteluri de 3 stele, 6 hoteluri de 2 stele.

Filtre Litoral Nikiana 2024

Filtreaza hotelurile din Nikiana pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Nikiana pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Ionian Blue incepand cu 606.00 €
Plecare 4 Octombrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Villa Thomais incepand cu 990.00 €
Plecare 1 Iunie 2025, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Crystal Waters incepand cu 1,259.00 €
Plecare 1 Iunie 2025, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Porto Galini Seaside Resort & Spa incepand cu 1,042.00 €
Plecare 1 Iunie 2025, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Thomais Boutique Hotel (Adults Only) incepand cu 1,124.00 €
Plecare 1 Septembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Nikiana, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Nikiana - alegeți să vă petreceți vacanța într-un cadru natural de vis

Pe durata sejurului dumneavoastră vă puteți deplasa în Lefkas, capitala insulei, unde puteți vizita cele mai interesante obiective turistice sau vă puteți bucura de sesiuni de shopping. Deși nu este stațiune foarte mare, în Nikiana veți descoperi însă câteva baruri și restaurante, unde puteți lua masa sau vă puteți bucura de o băutură răcoritoare. Pe teritoriul stațiunii veți descoperi unități de cazare pentru toate bugetele și preferințele, printre cele mai apreciate hoteluri situându-se: Hotel Ionian Blue, Hotel Nicolas`s Studios – Lefkada, Hotel Christianna Studios, Hotel Villa Thomais, Hotel Crystal Waters, Hotel Porto Galini, Anastasia Village, Hotel Eleana, Hotel Elodia Apartments, Hotel Lydias Beach, Hotel Neion și altele.

poza Nikiana - alegeți să vă petreceți vacanța într-un cadru natural de vis

În Nikiana veți una dintre cele mai apreciate plaje ale Insulei Lefkada. Aici, coasta este acoperită cu un amestec format din nisip și pietriș, fiind scăldată de ape clare precum cristalul. Apa mării este destul de liniștită, fiind potrivită și pentru cei care nu știu să înoate și pentru copii. Acestor calități li se adaugă peisajul de vis, care este un punct de atracție pentru vizitatori. Plaja este destul de retrasă, astfel încât turiștii nu au la îndemână niciun fel de facilități. Cu toate acestea, când soarele devine prea dogoritor, turiștii se pot retrage la umbra pomilor situați în apropiere de plajă. Accesul spre plajă este destul de facil, deoarece aceasta se situează în apropiere de drumul principal de coastă. În timp ce vă bucurați de soare puteți admira portul pitoresc din apropiere, aici acostează numeroase bărci ale pescarilor locali, dar și iahturi elegante. Pentru amatorii de distracție și adrenalină amintim faptul că pe plaja Nikiara era situat Centrul de Scufundări Lefkada. În cazul în care sunteți o persoană care se plictisește rapid și vrea să descopere în permanență locuri noi, atunci puteți vizita și plajele din apropiere, precum: Episkopos și Ligia.

În stațiune există și un centru de unde puteți închiria ATV-uri și biciclete, prin intermediul căruia să străbateți stațiunea și împrejurimile acesteia, peisajele fiind nemaipomenit de frumoase. De asemenea, puteți închiria autoturisme, în cazul în care nu vreți să vă deplasați cu taxi-ul sau mijloacele de transport în comun. La câțiva kilometri de plaja Nikiana se află Mănăstirea Agios Pateres (Sfinții Părinți). De aici veți putea admira o panoramă superbă asupra zonelor montane Alexandros și Kolyvata, dar și asupra Mării Ionice.

 

poza Nikiana - alegeți să vă petreceți vacanța într-un cadru natural de vis