Oferte Cazare - Litoral Kallithea (kassandra), Halkidiki, Grecia ☀️ 2023

Cazare - Litoral Kallithea (kassandra) 2023

   În timpul sezonului estival Kallithea este cea mai populară și cea mai animată stațiune din Peninsula Halkidiki. În același timp, este cea mai cosmopolită destinație de pe brațul Kassandra, fiind situată la 85 de kilometri de Salonic și la 51 de kilometri de Poligiros, capitala regiunii. Satul de vacanță a prins viață în anul 1922 fiind populat de către un număr de refugiați din Asia Mică. În prezent Kallithea numără aproximativ 500 de locuitori, însă atrage mii de turiști dornici de distracție. Peisajele de aici sunt extraordinar frumoase, marea de un albastru pur completându-se armonios cu verdele pădurilor de pin.


Citeste mai mult

Litoral Kallithea (kassandra) 2023 face parte din regiunea Halkidiki din Grecia.

In Kallithea (kassandra) sunt 35 hoteluri, din care 3 hoteluri de 5 stele, 7 hoteluri de 4 stele, 16 hoteluri de 3 stele, 7 hoteluri de 2 stele, 2 hoteluri de o stea.

Filtre Litoral Kallithea (kassandra) 2023

Filtreaza hotelurile din Kallithea (kassandra) pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Kallithea (kassandra) pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel incepand cu 1,072.00 €
Plecare 16 Septembrie 2023, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Kresten Royal Villas And Spa incepand cu 1,629.00 €
Plecare 18 Septembrie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Ammon Zeus incepand cu 1,033.00 €
Plecare 18 Septembrie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Eden Roc incepand cu 954.00 €
Plecare 28 Octombrie 2023, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Kresten Palace incepand cu 383.00 €
Plecare 28 Octombrie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Oceanis Hotel incepand cu 281.00 €
Plecare 4 Iunie 2023, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Margarita Sea Side incepand cu 1,076.00 €
Plecare 18 Septembrie 2023, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Kallithea (kassandra), sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Sejur in Kallithea - polul distracției din Peninsula Halkidiki

       Pe lângă multitudinea de localuri de noapte, turiștii care aleg să viziteze Kallithea se vor bucura de plaje spectaculoase și de o serie de obiective turistice. Printre atracţiile staţiunii se numără sanctuarul doric al zeului Ammon, sanctuarul lui Dyonisous și al Nimfelor și capela Agios Panteleimon. Templul zeului Ammon atrage anul mii de turiști dornici să descopere câte puțin din misterele civilizației antice grecești. Ruinele templului sunt situate chiar pe malul mării, zona fiind împrejmuită de păduri. Construcția templului a debutat în secolul IV î.Hr., edificiul antic fiind finalizat în anul 129 d. Hr. În vremurile sale de glorie templul era o construcție grandioasă, măsurând în lungime 96 de metri, iar în lățime 40 de metri. Edificiul antic era ornamentat cu un număr de 104 coloane corintice. Până în prezent s-au mai păstrat doar șase coloane. În imediata apropiere a acestuia veți descoperi și sanctuarul lui Dyonisous. Ruinele acestui templu au fost descoperite într-o peșteră de la poalele unui versant. S-a hotărât că altarul era dedicat zeului vegetației, fiindcă în cadrul săpăturilor arheologice efectuate s-au descoperit o serie de înscrisuri în greacă veche care dovedesc acest lucru. Accesul către aceste site-uri arheologice este permis zilnic în intervalul orar 8.00 -19.30, excepție făcând doar ziua de luni. Copii până la vârsta de 6 ani au accesul gratuit, iar adulții vor trebui să achite o taxă de intrare în valoare de 4 euro.  Kallithea nu este doar o stațiune plină de distracției, ci și o oază de spiritualitate. Mănăstirea Agios Panteleimon cunoscută și ca Mănăstirea Rusă sau Rossikon  a fost fondată în secolul al XI-lea și este unul dintre cele mai frumoase lăcașuri de cult din Peninsula Halkidiki. 

poza Sejur in Kallithea - polul distracției din Peninsula Halkidiki

   După cum era de așteptat majoritatea turiștilor care aleg să-și petreacă sejurul în Kallithea sunt atrași în mod deosebit de plaja stațiunii. Plaja de aici este extrem de potrivită pentru familiile cu copii mici, deoarece intrarea în apă este lină, apa nefiind foarte adâncă şi neprezentând valuri. Cei se ocupă de întreținerea plajei s-au gândit și la persoanele mai puțin norocoase, accesul persoanelor cu handicap fiind facil. Plaja din stațiunea Kallithea este destul de întinsă și este acoperită cu nisip fin de culoare aurie, încât va fi o adevărată încântare ca la final de zi să vă bucurați de o plimbare romantică sub clar de lună. Pe plajă se pot practica diverse sporturi acvatice, iar cei care se plictisesc pe şezlonguri pot alege să joace volei. Deoarece apa este foarte limpede, turiștii pot descoperi cu ușurință tainele și frumusețea mediului subacvatic. Clienții barurilor de pe plajă au acces gratuit la șezlonguri și umbreluțe, însă acestea sunt disponibile și pentru închiriere. Plaja se bucură de un peisaj parcă desprins din basme, apa cristalină a mării, nisipul fin și vegetația abundentă creând cu cadru mirific. 

     În lunile iulie şi august viaţa de noapte atinge apogeul, fiind organizate numeroase petreceri tematice și petreceri în aer liber. De asemenea, puteţi alege să vă petreceţi serile în unul din cluburile sau barurile extravagante ale staţiunii. Printre localuri de  noapte recomandate de către noi amintim: Ahoy Summer Night Club, Memphis, Marciz, Matsos John, Angels Clubs, La Cabaret Summer, Pearl şi altele. De asemenea, Kallithea se bucură de numeroase restaurante şi taverne. Pe teritoriul satului de vacanță există mai multe magazine și supermarket-uri, dar și un centru de sănătate, unde turiștii își pot rezolva urgențele medicale. Kallithea este o stațiune modernă ce dispune de unități de cazare situate în mari complexuri hoteliere, dar și de cazări mai accesibile ca preț. Printre cele mai apreciate hoteluri amintim: Hotel Aegean Melathron, Hotel Aegean Melathron Thalasso, Hotel Sani Dunes, Hotel Theophano Imperial Palace, Hotel Ammon Zeus, Hotel Athos Palace, Hotel Margarita Sea Side, Hotel Pallini Beach & Bungalows, Hotel Bell Air Beach House şi altele.

poza Sejur in Kallithea - polul distracției din Peninsula Halkidiki