Top hoteluri Insula Kefalonia

    Insula Kefalonia este una dintre cele mai impresionate destinații de vacanță din Marea Ionică. Turiștii români care plănuiesc un concediu aici se pot deplasa fie cu avionul, fie cu mașina personală, distanța dintre țara noastă și Kefalonia fiind de doar 1320 kilometri. Insula este înțesată de orașe-stațiuni, cele mai populare fiind: Skala, Assos, Myrtos, Lixouri, Lassi, Svoronata, Lourdas și Poros. Pentru ca dumneavoastră să fiți cât mai informați cu privire la sejurul în Kefalonia, ne-am gândit să întocmim o listă cu cele mai populare unități de cazare din insulă. Ionian Sea Hotel Villas & Aqua Park este situat la o distanță de 100 metri de plaja Kounopetra. Hotelul este ideal pentru familiile care doresc să petreacă un sejur distractiv, deoarece dispune de un parc acvatic și două piscine exterioare. Turiștii cazați aici vor putea lua masa la taverna hotelului, iar pentru gustări au la dispoziție două snack baruri. Printre facilitățile oferite de către unitatea de cazare se numără: parcare privată gratuită, internet Wifi, camere pentru bagaje, birou pentru închiriere auto, curățătorie chimică, seif, lift și magazine. 

 Insula Kefalonia poza

      Hotel Cephalonia Palace este situat în apropierea plajei Xi, plajă acoperită cu nisip roșu. Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi două piscine exterioare, dintre care una este dedicată copiilor, un teren de tenis și un loc de joacă pentru copii. Turiștii se pot distra și prin intermediul automatelor de jocuri. Pentru ca relaxarea să fie completă, turiștii au la dispoziție mai multe saune și un bar la piscină, de unde pot comanda o mulțime de băuturi și cocktail-uri. Unitățile de cazare de pe cuprinsul hotelului sunt dotate cu TV prin satelit, aer condiționat, frigider, balcon/terasă și uscător de păr. 

 Insula Kefalonia poza

        Pentru turiștii care plănuiesc un sejur în Kefalonia recomandăm Avithos Resort din stațiunea Svoronata. Aceștia vor putea alege dintre spații de cazare spațioase și bine amenajate. Hotelul este dispus în centrul unei grădini ce vă îmbie la relaxare. Dispune de piscină, unde oaspeții hotelului au acces la șezlonguri și bar. Cei mai mulți turiști care și-au petrecut sejurul aici au rămas plăcut impresionați de amabilitatea personalului.

 Insula Kefalonia poza
 

       Hotel Petani Bay este situat în vestul Insulei Kefalonia, oferind priveliști către Marea Ionică. De aici, turiștii vor putea să admire unele dintre cele mai frumoase apusuri de soare din insulă. Unitatea de cazare se potrivește de minune turiștilor care doresc să petreacă un concediu liniștit, aceștia bucurându-se de vederi remarcabile, confort și relaxare. Turiștii vor putea beneficia de serviciu de concierge, asttfel încât să-și poată planifica sejurul în Kefalonia. Pe lângă unitățile de cazare, oaspeții hotelului vor beneficia și de piscină tip infinit, bar, tereasă și parcare privată.

 Insula Kefalonia poza
 

      Hotel Odysseus Palace este un hotel de mici dimensiuni, situat într-o zonă bogată în vegetație. Turiștii care vor opta pentru această unitate de cazare se vor bucura de bar, restaurant și acces la internet Wifi. Studiourile de pe cuprinsul unității de cazare sunt mari și luminoase și dispun de bucătărie foarte bine echipată, zonă de relaxare, aer condiționat și balcon. La mică distanță de hotel, turiștii vor descoperi taverne și centre de unde pot închiria echipamente pentru practicarea sporturilor nautice.  Alte unități de cazare de trei stele pe care vi le recomandăm cu drag sunt: Hotel Niforos Studios, Hotel Harbour View, Hotel Baha Ammes, Hotel Helena Studios, Hotel Erietta Studios, Irinna Hotel, Astra Village, Hotel Sotiris Apartaments și altele. 

 Insula Kefalonia poza
 

Top cele mai populare plaje de pe coasta Insulei Kefalonia

Insula Kefalonia se bucură de o serie de plaje spectaculoase, multe dintre ele fiind premiate cu blue flag pentru curățenia lor și pentru serviciile oferite turiștilor. Plajele din Kefalonia se bucură de o serie de peisaje spectaculoase, multe dintre acestea fiind locuri cu adevărat paradisiace. Cea mai populară plajă a insulei este Myrtos, aceasta fiind situată în topul celor mai frumoase 5 plaje ale lumii.

Citeste mai mult.