Oferte Cazare - Litoral Gouves, Creta, Grecia ☀️ 2024

Cazare - Litoral Gouves 2024

    Stațiunea Gouves este situată pe coasta de Nord   a Insulei Creta, la o distanță de 18 kilometri de Heraklion, capitala insulei. Gouves are marele avantaj de a fi o locație cu un aer tradițional și de a fi un punct de plecare spre cele mai cunoscute destinații ale insulei. Numele stațiunii Gouves se traduce ca „gol în pământ”. Gouves este o stațiune construită relativ recent, autoritățile decizând înființarea sa, dat fiind faptul că plajele de aici atrăgeau tot mai mulți turiști. Întreaga zonă se bucură de o istorie îndelungată, împrejurimile stațiunii Gouves fiind populate acum mii de ani de către civilizația minoică.   


Citeste mai mult

Litoral Gouves 2024 face parte din regiunea Creta din Grecia.

In Gouves sunt 39 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 19 hoteluri de 4 stele, 13 hoteluri de 3 stele, 6 hoteluri de 2 stele.

Filtre Litoral Gouves 2024

Filtreaza hotelurile din Gouves pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Gouves pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Grecotel Amirandes Boutique Resort incepand cu 1,556.00 €
Plecare 26 Octombrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Aelius Hotel And Spa (Ex Lavris Hotel & Spa) incepand cu 786.00 €
Plecare 27 Septembrie 2024, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Diogenis Blue Palace incepand cu 519.00 €
Plecare 18 Octombrie 2024, 7 nopti, All inclusive

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Gouves, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Gouves - câteva activități interesante pentru o vacanță de neuitat

   Stațiunea Gouves oferă o selecţie mare de plaje, astfel încât oricât de preţioşi aţi fii, tot o să găsiţi un loc pe placul dumneavoastră. Plajele împrejmuite de stânci sunt potrivite pentru cei care vor să se bucure de ceva mai  multă intimitate. Cele mai multe dintre plaje sunt foarte bine amenajate, turiştii putându-se bucura de șezlonguri, umbrele, beach baruri și diverse sporturi nautice. Există numeroase centre care coordonează zboruri cu parapanta și practicarea de ski nautic. Apa mării, în cea mai mare perioadă a timpului, este destul de calmă. Kokkini Hani este o plajă prietenoasă, potrivită și  pentru familiile cu copii. Aceasta oferă facilități și servicii complete, motiv pentru care este o alegere foarte populară. Plaja Analipsi, situată la doar 4 km Est de Gouves, este, de asemenea, o plajă acoperită cu nisip, complet organizată, cu facilități privind practicare sporturi nautice, fiind potrivită pentru familii. Gouves este o destinație ideală și pentru iubitorii de sporturi nautice. Plaja stațiunii Gouves este acoperită cu nisip fin și auriu, este scăldată de ape cristaline, fiind extrem de curată. Turiștii care aleg să-și petreacă vacanța pe această plajă au la dispoziție numeroase facilități, în apropiere de plajă fiind amplasate diverse baruri și cluburi. Datorită calităților sale plaja a fost distinsă cu Blue Flag.

poza Gouves - câteva activități interesante pentru o vacanță de neuitat

   În apropierea stațiunii veți descoperi plaje, munți și veți putea desfășura diverse activități culturale și de recreere. La  doar jumătate de oră de mers din Gouve veți descoperi palatul minoic Knossos. Turiștii vor putea vizita și peștera Skoteinos, descoperită de către Sir Arthur Evans, arheologul care a excavat și palatul din Knossos. Peștera Skoteinos este una dintre cele mai interesante peșteri din Creta, având o adâncime de peste 150 m și numărând patru încăperi pe patru niveluri. Este o minune atât pentru speologi, cât și pentru arheologi, deoarece aici au fost descoperite artefacte care datează începând cu perioada minoică până în perioada romană. În zonă au fost găsite de asemenea o multitudine de morminte minoice. Dacă o vizită la Knossos v-a trezit curiozitatea și doriți să aflați mai multe despre civilizația minoică, atunci ați putea vizita și Muzeul Arheologic din Heraklion, unde sunt găzduite acum multe dintre descoperirile arheologice din zonă. Drumeții vor iubi defileul Aposelemis. Acest canion  are ziduri înalte de aproape 200 de metri și măsoară 6 kilometri lungime.  Drumeția durează aproximativ două ore și jumătate, iar peisajul este minunat. Veți putea admira o mare varietate de copaci, diverse răpitoare și păsări de apă. Ar fi păcat să vizitați Grecia fără a vă bucura de o aventură în munții acesteia. Pentru o experiență autentic cretană vă sugerăm să vizitați satul Ano Gouves, situat la o altitudine de 300 de metri, în Munții Ederi. În sat veți descoperi o tavernă tradițională, cafenele și o micuță piață. În apropierea acestui sat se află și Skoteino,o aşezare tradițională care cu siguranță vă va impresiona.

    Staţiunea este atât de populară în rândul turiştilor deoarece le pune la dispoziţie toate facilităţile necesare, aici găsindu-se restaurante, cafenele, piețe, magazine și un centru medical. Turiștii care se decid să-și petreacă vacanța în Gouves, pot alege să se cazeze în hoteluri și pensiuni sau pot opta pentru campinguri. Printre cele mai populare hoteluri ale stațiunii amintim: Hotel Amirandes; Hotel Amirandes, Grecotel Exclu; Hotel Amirandes; Grecotel Exclusive Resort; Hotel Afrodite Beach Club; Hotel Angelika And Margarita Villa; Hotel Astir Beach; Hotel Blue Aegean Suites & AptsHotel Fotis Studios Apartments; Hotel Gouves Park; Hotel Gouves Sea & Mare; Hotel Klio Apartments și altele. Pe strada principală a stațiunii sunt amplasate numeroase taverne, restaurante, cafenele, fast-food-uri și magazine de suveniruri, astfel încât turiştii se vor putea bucura de un sejur relaxant şi confortabil.

poza Gouves - câteva activități interesante pentru o vacanță de neuitat