Recomandări de cazare în Chania

    Chania este capitala prefecturii omonime și al doilea oraș ca mărime din Creta, numărând circa 60.000 de locuitori.  Deși este un oraș extrem de dezvoltat din punct de vedere turistic, Chania a reușit să-și conserve și specificul tradițional. Datorită acestui lucru, Chania se situează în topul celor mai frumoase orașe grecești, fiind totodată cel mai pitoresc oraș din Creta. Orașul Chania se bucură de o viață culturală înfloritoare, pe parcursul anului aici fiind organizate numeroase expoziții, festivaluri, spectacole de teatru și concerte. În ceea ce privește unitățile de cazare, turiștii vor avea de unde alege. În oraș există numeroase hoteluri, multe dintre ele funcționează în clădiri istorice și oferă priveliști deosebit de frumoase către portul Chania. 

   Hotel Porto Veneziano este cotat cu trei stele, funcționează pe întreaga durată a anului și va oferi oaspeților săi servicii de calitate și unități de cazare confortabile. Hotelul este amplasat în fața portului venețian din Chania, astfel încât turiștii vor putea vizita cu ușurință toate atracțiile orașului Chania. Oaspeții hotelului se vor bucura de priveliști încântătoare către portul Chania.  Hotelul are un design atractiv, camerele sale fiind decorate cu stil, turiștii vor avea la dispoziție numeroase zone de relaxare. În ceea ce privește serviciile și facilitățile, menționăm faptul că  Hotel Porto Veneziano dispune de parcare, internet WiFi, spălătorie, bar și room service. 

 Creta Chania poza

    Samaria Hotel Chania este situat central, în apropiere de piața acoperită din Chania. Printre facilitățile oferite de către această unitate de cazare se numără o piscină în aer liber, un restaurant în stil bistro, unde se servesc preparate grecești și internaționale, și parcare. Turiștii vor beneficia de asemenea de o sală de sport bine echipată și de prezența unui centru de afaceri. 

 Creta Chania poza

     Turiștii care doresc să petreacă un sejur relaxant alături de familie se pot caza la Hotel Ammos Hotelul este amplasat pe plaja din Chania, la 5 kilometri de portul venețian. În cadrul hotelului funcționează și un restaurant care servește preparate grecești delicioase. Hotelul este o alegere de vis pentru familiile cu copii, deoarece acestea se vor bucura de sală de joacă pentru copii, serviciu de baby sitter și jucării pe plajă pentru copii. Acestea nu sunt singurele facilități oferite turiștilor, deoarece hotelul dispune și de centru spa, piscină, parcare, spălătorie, WiFi și room service. 

 Creta Chania poza

      Domes Noruz Chania, Autograph Collection Hotel din Chania este locația recomandată turiștilor care doresc să se bucure de un sejur relaxant. Aceștia se vor putea bucura de șezlonguri pe plajă, vor putea face exerciții astfel încât să se mențină în formă, se vor putea relaxa la spa și piscină, iar masa o vor putea lua la restaurantul hotelului. 

      În rândul celor mai apreciate hoteluri din Chania se numără și . Hotelul funcționează într-un conac ce datează din secolul al XIV-lea, situat în portul venețian din orașul Chania. Acesta oferă oaspeților săi camere spațioase cu vederi spre portul orașului. În apropierea hotelului funcționează numeroase baruri, restaurante și magazine.

 Creta Chania poza

      Persoanelor care doresc să se bucure de o vacanță cu totul deosebită în Chania le recomandăm Hotel La Maison Ottomane. Hotelul de cinci stele este decorat în stil tradițional otoman și este dispus la 5 minute de centrul orașului Chania. Turiștii cazați aici vor putea vizita principalele atracții turistice ale orașului Chania, vor putea vizita o cramă din apropiere sau vor putea învăța să gătească în cadrul atelierelor de bucătărie. Turiștii vor avea la dispoziție și un minibar aprovizionat cu băuturi diverse.

 Creta Chania poza

   Alcanea Boutique Hotel este o unitate de cazare tip boutique, care numără 8 camere și dispune de un restaurant care servește preparate din bucătăria locală. Camerele de pe cuprinsul unității de cazare oferă vederi către portul maritim din Chania. Hotelul funcționează într-un vechi conac venețian, recondiționat. Hotelul este înconjurat de vegetație abundentă, astfel că ar putea trece cu ușurință neobservat. Pentru ca șederea aici să fie cât mai confortabilă, turiștii vor beneficia și de WiFi, bar și room service. 

 Creta Chania poza

     Ambassadors Residence Boutique Hotel Chania este un hotel de cinci stele ce funcționează într-o clădire venețiană ce a fost renovată cu grijă. Hotelul este dispus vis-a-vis de portul Chania, motiv pentru care este înconjurat de localuri pline de viață. Pe durata secolului al XIX-lea în clădirea aceasta își avea reședința ambasadorul Germaniei în Grecia. Camerele de pe cuprinsul hotelului sunt luminoase, bine amenajate, iar băile sunt dotate cu căzi sau dușuri. 

 Creta Chania poza

     Ultimul hotel pe care îl supunem atenției dumneavoastră este . Unitatea de cazare funcționează în fosta reședință a comerciantului genovez Giovanni Delfino. Odată cazați aici veți putea vizita cu ușurință toate obiective turistice de pe cuprinsul orașului Chania. O parte din camerele hotelului dispun de vederi spre portul orașului. Șederea aici nu are cum să nu fie una relaxantă și plăcută, mai ales, fiindcă hotelul este dotat cu saună, hammam, bar și internet WiFi.