Oferte Cazare - Litoral Agia Marina, Creta, Grecia ☀️ 2023

Cazare - Litoral Agia Marina 2023

     Agia Marina este una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă din Insula Creta, fiind situată la aproximativ 10 kilometri vest de portul venețian Chania. Staţiunea şi-a luat numele de la un micuț lăcaș de cult, situat pe un deal din vechiul sat. Vegetația abundentă, reprezentată de livezi de măslini și portocali, și plaja frumoasă de care dispune Agia Maria au transformat-o într-o locație de vacanță extrem de populară în rândul turiștilor de toate vârstele. Stațiunea numără o populație permanentă de circa 2000 de persoane, însă în timpul verii numărul locuitorilor creşte semnificativ.


Citeste mai mult

Litoral Agia Marina 2023 face parte din regiunea Creta din Grecia.

In Agia Marina sunt 51 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 10 hoteluri de 4 stele, 18 hoteluri de 3 stele, 19 hoteluri de 2 stele, 3 hoteluri de o stea.

Filtre Litoral Agia Marina 2023

Filtreaza hotelurile din Agia Marina pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Agia Marina pe baza tipului de masa:

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Agia Marina, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Petreceți zile minunate de vară pe plaja din Agia Marina

     Staţiunea Agia Marina se învechinează cu staţiunea Platanes. Pentru turiști poate fi destul de dificil să remarce cu exactitate unde începe și unde se sfârșește stațiunea Agia Marina. De altfel, cele două stațiuni oferă aproximativ aceeași gamă largă de facilități turistice. Diferența constă în faptul că stațiunea Agia Marina este ceva mai liniștită, iar plaja este mult mai frumoasă decât cea din Platanes. Astfel, stațiunea se bucură de o plajă extinsă, ce este acoperită cu nisip extrem de fin, care va fi o adevărată plăcere pentru copii. În apă apar adeseori cureți care fac ca înotul să fie periculos. Din această cauză plaja este în permanență supravegheată de un salvamar. Dacă vă petreceți vacanța alături de copii ar fi mai indicat să optați pentru o plajă cu o apă mai calmă. Plaja stațiunii măsoară circa 2,5 kilometri și este dotată cu toate facilitățile. Plaja beneficiază de un decor exotic, care este amplificat de prezenţa nisipului fin și auriu cu care este acoperită coasta, dar și de vegetația bogată care mărginește plaja și creează o umbră foarte plăcută în zilele toride de vară. Plaja este expusă vânturilor nord, prin urmare, curenții pot fi destul de puternici, acest aspect contribuind la practicare diverselor sporturi nautice.  Deşi este extrem de apreciată, plaja nu este foarte aglomerată, existând suficient spaţiu pentru toţi vizitatorii. Plaja este dotată cu şeylonguri şi umbrele, vestiare şi duşuri. 

poza Petreceți zile minunate de vară pe plaja din Agia Marina

  Stațiunea Agia Marina este dotată cu toate facilitățile, astfel încât turiștii să aibă parte de un sejur confortabil. Turiștii se vor putea bucura de taverne, baruri, cafenele, discoteci, centre de închiriere auto și scutere, supermarket-uri, magazine de suveniruri, magazine de îmbrăcăminte, bănci și ATM-uri, agenții de turism, etc. Arhitectura stațiunii Agia Marina este modernă, iar clădirile găzduiesc, în general, magazine, restaurante și hoteluri. Există - la fel ca în Platanes - un cartier vechi, dar nu este la fel de impresionant. În ceea ce privește posibilitățile de cazare, noi vă recomandăm următoarele variante: Hotel Chc Galini Sea View, Hotel Amalthia Beach Resort, Hotel Iolida Beach, Hotel Santa Marina Beach, Hotel Santa Marina Plaza, Hotel Thalassa Beach Resort, Hotel Theo, Canea Mare Hotel And Apartments, Hotel Abella şi altele.

 Veți putea vizita mai multe locuri și obiective turistice, din Agia Marina, putându-se ajunge cu foarte ușor în Chania. Cursele de autobuze spre cele mai populare destinații ale Cretei sunt destul de frecvente. Dacă doriți să vizitați celebrele plaje Elafonissi și Fallasarna puteți închiria o mașină sau puteți merge cu autobuzul. Turiștii avizi de distracție și adrenalină pot practica jet ski, snorkeling sau plimbări cu barca. Stațiunea pune la dispoziția vizitatorilor o gamă largă de localuri, precum baruri, restaurante, taverne și cluburi de noapte, astfel încât  sejurului dumneavoastră nu-i va lipsi nimic. În luna august, pe plaja din Agia Marina, are loc un festival dedicat zeiței Afea. Petrecerea începe pe plajă și se încheie la Templul Zeiței. La doar 500 de metri depărtare de plajă veți descoperi satul Pano Agia Marina (Agia Marina de Sus), o așezare tradițională, cu locuințe autentice cretane și taverne autohtone, unde vă veți putea bucura de preparate tradiționale. La fel ca aproape toate locațiile de vacanță din Grecia, Agia Marina este o așezare încărcată de istorie. Turiștii pot explora zonele înconjurătoare și pot descoperi flora și fauna acestei părți a Insulei Creta în cadrul unei excursii de o zi.

 

poza Petreceți zile minunate de vară pe plaja din Agia Marina