Oferte Cazare - Litoral Kriopigi (kassandra), Halkidiki, Grecia 2021

Cazare - Litoral Kriopigi (kassandra) 2022

      Kriopigi este un sat de vacanță de pe braţul Kasandra, din peninsula Halkidiki. Kriopigi este situat în golful Toroneus și se află la circa 90 de kilometri distanță de orașul Salonic. Zona a fost locuită din cele mai vechi timpuri, în antichitate, pe locul în care se desfășoară astăzi stațiunea erau plasate orașele Neapolis și Flegra. În prezent stațiunea este dispusă sub forma unui amfiteatru, formele de relief mai înalte fiind îmbrăcate în vegetație bogată de conifere, care vara oferă aerului un parfum revigorant.


Citeste mai mult

Litoral Kriopigi (kassandra) 2022 face parte din regiunea Halkidiki din Grecia.

In Kriopigi (kassandra) sunt 24 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 5 hoteluri de 4 stele, 14 hoteluri de 3 stele, 3 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Kassandra Palace incepand cu 484.00 €
Plecare 11 Iunie 2021, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Alexander The Great incepand cu 346.00 €
Plecare 1 Iunie 2021, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Alkion incepand cu 287.00 €
Plecare 1 Iunie 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Paradise Hotel Kriopigi incepand cu 487.00 €
Plecare 5 Iulie 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Avatel Eco Lodge incepand cu 492.00 €
Plecare 18 Septembrie 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Forest Park incepand cu 414.00 €
Plecare 5 Iunie 2021, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Kriopigi Beach incepand cu 235.00 €
Plecare 25 Septembrie 2021, 7 nopti, Fara Masa

Kriopigi - descoperă frumusețea unui sat de vacanță de brațul Kassandra

      În timpul sezonului estival stațiunea este frecventată de o multitudine de turiști. Aceștia sunt atrași de plaja cu nisip fin, de apa cristalină și de frumusețea peisajelor.  Staţiunea beneficiază de două plaje care în anul 2005 au fost distinse cu blue flag. Plajele din Kriopigi sunt foarte bine amenajate, turiștii având la dispoziția lor umbrele și șezlonguri. Fâșia de nisip este mărginită de o zonă înțesată de baruri și taverne unde veți putea savura băuturile și gustările preferate. Cea mai mare parte a plajei este acoperită cu nisip fin, însă există și porțiuni în care plaja este îmbrăcată cu pietriș. Nisipul fin în combinație cu albastrul mării și cu verdele vegetației vor crea un cadru natural de care vă va fi greu să vă despărțiți.  Pentru familiile care doresc să-și petreacă sejurul alături de copii, menționăm că apa mării nu este foarte adâncă, în așa fel încât și cei mici vor putea să se bălăcească în voie. În cazul în care zonele aglomerate nu sunt tocmai pe placul dumneavoastră, vă puteți retrage în multiplele golfulețe de pe coastă. Pe plajă se pot practica diferite sporturi nautice, precum  scuba diving, ski nautic și altele. De asemenea, la o distanță de 7 kilometri de Kriopigi se află plaja Kallithea, una dintre cele mai apreciate plaje de pe brațului Kasandra. Aceasta este o plajă întinsă ca dimensiune și este acoperită cu nisip fin. Plaja din Kallithea oferă turiștilor o multitudine de facilități începând cu șezlonguri și umbrele și terminând cu o multitudine de baruri și terase. Plaja este frecventată de turiști tineri și de familii cu copii, fiind extrem de sigură și supravegheată în permanență de salvamari.

   

poza Kriopigi - descoperă frumusețea unui sat de vacanță de brațul Kassandra

    

     Pe teritoriul staţiunii modernul se îmbină armonios cu tradiționalul, existând atât hoteluri luxoase cât și case tradiționale. Printre cele mai apreciate unități de cazare din Kriopigi menționăm: Hotel Kassandra Palace, Agnanti Hotel, Hotel Alexander The Great, Hotel Alkion, Hotel Daphne Villas, Hotel Forest Park, Hotel Giga Mar, Ilios Hotel, Hotel Villa George, Hotel Pashos, Hotel Palladium, Hotel Medousa şi altele. Centrul staţiunii este înțesat de restaurante, taverne, baruri și cluburi de noapte unde distracția se prelungește până dimineața. Cu plecare din Kriopigi se pot organiza excursii către Muntele Athos, Peșterile Petralona, Olynthos și Stagira. Peșterile Petralona se află la o distanță de circa 52 de kilometri de stațiunea Kriopigi. În adâncul peșterii acesteia a fost descoperit cel mai vechi craniu de Homo Sapiens din Europa. Peștera s-a dezvoltat pe versantul vestic al masivului Katsika și a fost descoperită acum cinci decenii de către locuitorii din Petralona. Peștera a câștigat mai mult prestigiu odată ce aici, în anul 1960, a fost descoperit Archanthropus europaeus petraloniensis . Pe teritoriul peșterii au fost găsite și urme de fosile ce au aparținut celui mai vechi foc aprins de mâna omului, mai vechi de 1000 000 de ani. Accesul în peșteră se face prin intermediul unui tunel lung de 1000 de metri. Peștera din Petralona este foarte bine amenajată, existând pasarele, camere bine iluminate în care sunt reprezentați în mărime naturală locuitorii preistorici ai peșterii. În prezent peștera este cel mai vizitat obiectiv turistic din Peninsula Halkidiki. La circa 130 de kilometri de stațiunea Kriopigi veți descoperi cetatea antică Stagira. Locul este celebru în întreaga Grecia și nu numai, mai ales, fiindcă aici s-a născut Aristolel. În prezent aici se pot admira ruinele zidurilor cetății construite de către Filip al II-lea, ca răsplată pentru educația pe care celebrul filozof grec i-a oferit-o fiului său, Alexandru cel Mare.

   

poza Kriopigi - descoperă frumusețea unui sat de vacanță de brațul Kassandra