Oferte Cazare - Litoral Fourka (kassandra), Halkidiki, Grecia 2021

Cazare - Litoral Fourka (kassandra)

    Fourka este un sat tipic grecesc cu case construite din piatră și o multitudine de capele, dintre care două sunt monumente protejate de către stat. Satul de vacanță este situat în partea de vest a Peninsulei Kassandra. Stațiunea este situată la o distanță de 83 de kilometri de aeroportul Macedonia din Salonic și numără în prezent circa 700 de locuitori. Satul este o locație turistică excelentă, unde farmecul naturii nu a fost foarte mult alterat de intervenția oamenilor, Fourka  înconjurată de pini, de măslini și plante care completează perfect peisajul cu ape cristaline. 

Citeste mai mult

Litoral Fourka (kassandra) face parte din regiunea Halkidiki din Grecia.

In Fourka (kassandra) sunt 12 hoteluri, din care 2 hoteluri de 5 stele, 2 hoteluri de 4 stele, 3 hoteluri de 3 stele, 5 hoteluri de 2 stele.

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Olympion Sunset Resort incepand cu 716.00 €
Plecare 20 Mai 2021, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Belo Horizonte incepand cu 402.00 €
Plecare 20 Mai 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Villa Ellada Pride incepand cu 553.00 €
Plecare 20 Mai 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Greek Pride Hotel incepand cu 311.00 €
Plecare 20 Mai 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Julia Hotel incepand cu 414.00 €
Plecare 3 Iulie 2021, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Aristotelis Hotel incepand cu 270.00 €
Plecare 10 Septembrie 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Ioli Apartments incepand cu 215.00 €
Plecare 20 Mai 2021, 7 nopti, Fara Masa

Fourka - locul în care distracția se combină armonios cu liniștea naturii

      În jurul pieței principale sunt dispuse o serie de taverne ce își așteaptă clienții cu preparate proaspete din fructe de mare, fast food-uri, baruri  și magazine. Tot aici este situat și barul Opal, unul dintre cele mai renumite baruri din Kassandra. Acesta este frecventat de o mulțime de tineri care vin aici pentru a se bucura de cocktailurile răcoritoare și pentru a petrece până dimineața alături de prieteni. În timpul sezonului estival veți putea observa ca Fourka este frecventată în special de tineri, acest fapt este posibil deoarece la doar 6 kilometri distanță se află Possidi, un sat în care este amplasată tabăra studențească a Universității Aristotel din Salonic. În Fourka funcționează și o asociație culturală foarte activă care pe durata verii organizează tot felul de evenimente atât pentru adulți, cât și pentru copii. Astfel, Fourka este un loc al contrastelor, aici putându-vă bucura și de o viață de noapte activă, dar și de liniște și relaxare. Toate acestea fac din micuțul sat o destinație perfectă de vacanță.

      Stațiunea Fourka atrage numeroși turiști în special datorită plajei sale care măsoară aproximativ 2,5 kilometri și care este destul de spațioasă, astfel încât nu va trebui să vă îngrijorați în privința aglomerației.  Plaja este  acoperită cu nisip și foarte bine amenajată, la dispoziția turiștilor fiind puse șezlonguri, umbrele și un beach bar. Apa mării este puțin adâncă și nu prezintă valuri, din aceste motive este potrivită și pentru copii mici. De asemenea, pentru un plus de siguranță, plaja este supravegheată de un salvamar. Cei care se plictisesc de statul la soare pot juca volei în locul special amenajat. În apropierea plajei veți găsi restaurante și minimarket-uri. Pe teritoriul stațiunii există și o clinică de sănătate, unde vă puteți rezolva urgențele medicale. Deoarece stațiunea Fourka este situată pe coasta de vest a Kassandrei, de aici veți putea admira apusuri de soare dintre cele mai spectaculoase, cerul fiind colorat în diverse nuanțe de roșu, portocaliu sau violet. Astfel, vă recomandăm să nu vă uitați aparatul foto pentru a imortaliza aceste momente memorabile.

poza Fourka - locul în care distracția se combină armonios cu liniștea naturii

    

     În lunile de vară stațiunea se umple de viață și de voie bună, pe teritoriul său existând numeroase case și vile de vacanță, hoteluri și apartamente. Printre unitățile de cazare recomandate de către noi se regăsesc: Hotel Molos Apartment, Hotel Olympion Sunset Resort, Hotel Belo Horizonte , Greek Pride Hotel, Hotel Bellagio, Julia Hotel, Aristotelis Hotel, Australia Sea Front Hotel, Hotel Ioli Apartments, Hotel Royal Halkidiki și Hotel Sunset. Fourka nu duce lipsă nici de obiective turistice.  Pe teritoriul stațiunii veți descoperi ruinele unui templu din perioada bizantină dedicat Sfântului Ioannis. De asemenea, capelele de pe teritoriul satului de vacanță sunt o dovadă a istoriei locului. Fourka este locul de naștere a lui Xenofon Paionidis, un faimos arhitect ale cărui opere reprezentative le puteți admira în Salonic

poza Fourka - locul în care distracția se combină armonios cu liniștea naturii