Oferte Cazare - Litoral Afitos (kassandra), Halkidiki, Grecia la hoteluri de 3* stele ☀️ 2024

Cazare - Litoral Afitos (kassandra) la hoteluri de 3* stele 2024

Hotelurile de 3 stele din Afitos (kassandra) ofera oaspetilor sai, de regula, un nivel ridicat de confort. Unitatile de cazare cotate cu 3 stele sunt situate, de cele mai multe ori, in apropierea statiilor taxi sau a statiilor de transport in comun. In cazul in care unitatea de cazare din Afitos (kassandra) numara mai mult de trei etaje, aceasta trebuie sa puna la dispozitia oaspetilor sai si lifturi. Turistii cazati in hoteluri de 3 stele vor beneficia de camere dotate cu baie proprie, TV, telefon, birou, curier, oglinda, spatiu pentru depozitarea bagajelor, uscator de par, si masa de cafea. Aceste facilitati pot varia de la hotel la hotel. Dimensiunea camerelor din Afitos (kassandra) poate varia in functie de numarul de paturi, insa, de regula, au in jur de 14 mp. Personalul de la receptia hotelurilor de trei stele trebuie sa vorbeasca cel putin o limba de circulatie internationala.

Litoral Afitos (kassandra) la hoteluri de 3* stele 2024 face parte din regiunea Halkidiki din Grecia.

In Afitos (kassandra) sunt 7 hoteluri care au 3* stele. Puteti vedea aceste hoteluri de 3* stele mai jos.

Vezi hoteluri Afitos (kassandra)

Filtre Litoral Afitos (kassandra) la hoteluri de 3* stele 2024

Filtreaza hotelurile din Afitos (kassandra) pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Afitos (kassandra) pe baza tipului de masa:

Mai jos puteti gasi hoteluri de 3* stele in Afitos (kassandra) pentru anul 2024

Preturi pentru 2 adulti la
Elia Apartments incepand cu 462.00 €
Plecare 21 Septembrie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Aristoteles Beach incepand cu 743.00 €
Plecare 2 Octombrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Stratos incepand cu 359.00 €
Plecare 21 Septembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Lagaria Hotel & Apartments incepand cu 379.00 €
Plecare 2 Octombrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Afytos Lofts incepand cu 464.00 €
Plecare 21 Septembrie 2024, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Afitos (kassandra) de 3* stele , sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Petreceți o vacanță autentic grecească în Afitos

 

      Afitos este situat în nord-estul brațului Kassandra, la o distanță de circa 46 de kilometri de Poligiros, capitala Peninsulei Halkidiki. Satul de vacanță este mărginit de stațiunile Nea Fokea și Kalithea. În cazul în care doriți să vă deplasați până în stațiune cu un autoturism, trebuie să știți că parcarea în centrul satului este stric interzisă. Satul se pare că a fost locuit de acum 3000 de ani î. Hr., bucurându-se de o dezvoltare înfloritoare ca membru al Ligii Ateniene. În anul 348 î. Hr. așezarea grecească fost distrusă de către regele Filip al II-lea. În timpul perioadei romane însă și-a recăpătat importanța. În prezent locuitorii din Afitos se ocupă cu activitățile turistice și cu agricultura.

     Satul are o populație ce depășește cu puțin 1000 de locuitori.  În timpul sezonului estival Afitos este însă un adevărat rai al turiștilor. Nici nu se putea să fie altfel, deoarece aici veți descoperi toate „ingredientele” unui sejur de neuitat. Deși nu se poate compara cu stațiunile mari de pe litoralul grecesc, Afitos este o stațiune destul de animată, aici existând taverne, cafenele, baruri și alte localuri care abia așteaptă să le treceți pragul. Aceasta este destinația ideală fie că alegeți să vă petreceți vacanța alături de familie sau prieteni, fie că alegeți să vă bucurați de un sejur romantic alături de persoana iubită. În decursul lunilor iulie și august în sat au loc o serie de evenimente artistice organizate în cadrul Festivalului Afitos. Nimic nu se compară însă cu sărbătoarea Sfintei Maria. Dacă aveți norocul să vă prindă 15 august în Afitos vă veți bucura de o sărbătoare autentic grecească cu muzică tradițională, dans și mâncare.


poza Petreceți o vacanță autentic grecească în Afitos

     Veți rămâne poate surprinși să aflați că micuțul sat de vacanță se mândrește și cu o serie de obiective turistice. Astfel,turiștii care aleg să-și petreacă vacanța în Afitos pot alege să viziteze Biserica Sf. Dimitrie, care datează din anul 1859 și prezintă un stil arhitectural unic. Nu vă va fi deloc greu să o găsiți, deoarece este amplasată în piața centrală. De asemenea, alte obiective ce merită vizitate sunt conacele și sculpturile realizate de Vassilis Pavlis. În Afitos veți întâlni și un muzeu etnografic ce găzduiește diverse expoziții de artă, unelte și instrumente folosite în trecut de locuitorii satului în activitățile cotidiene. Muzeul a fost înființat în anul 1980 cu ajutorul consilierului în materie de folclor Nikos Paralis.  În centrul satului puteți admira un grup de sculpturi create în anul 2010 de renumiți  sculptori internaționali intitulat Centrul de Piatră din Afitos. Fiind o stațiune litorală, așa cum este de așteptat plaja este principalul punct de interes din Afitos. Plaja stațiunii este lungă, măsurând circa 4 kilometri, și acoperită cu nisip fin. Plaja din Afitos este foarte bine amenajată, asemănătoare cu plajele celor mai cosmopolite stațiuni. Astfel, turiștii vor avea la dispoziție șezlonguri și umbrele pentru  a se putea relaxa în voie. De-a lungul său sunt amplasate numeroase baruri unde puteți savura băuturile preferate. Apa mării este curată însă se adâncește destul de brusc. Administrația locală a fost extrem de prevăzătoare, deoarece în apă există și câțiva bolovani au fost construite pasarele pe care vă sfătuim să nu ezitați să le folosiți. Pentru cei care doresc să adauge mai multă distracție sejurului estival, vă recomandăm să vizitați și stațiunea Kallithea, ce se află la doar 3 kilometri de Afitos. Aici viața de noapte este cu adevărat electrizantă  și cu siguranță va fi pe placul turiștilor tineri. De asemenea, puteți alege să vizitați plajele Sani, aflate la mică distanță de stațiune, și Nea Fokaia, o stațiune aflată la doar 7 kilometri de Afitos.

poza Petreceți o vacanță autentic grecească în Afitos