Stațiunea este frecventată în special de turiștii care doresc să se deconecteze de la stresul cotidian prin intermediul unei vacanțe liniștite și relaxante. Possidi nu este o stațiune care să se plieze pe dorințele tinerilor, distracția nefind un punct foarte al acestei stațiuni. Cu toate acestea, pe cuprinsul satului veți descoperi suficiente baruri și terase. Turiștii pot vizita și stațiunile din apropierea Possidi, precum Fourka și Mola Kilyva sau pot închiria bărci pentru a explora peisajele din jurul Brațului Kassandra.
Stațiunea Possidi oferă turiștilor și posibilitatea de a vizita câteva obiective turistice. Primul dintre acestea este vechiul castel Mende. Se crede că acesta a fost fondat undeva în secolul al VIII-lea sau al XIX-lea de locuitorii din Eretria, un oraș din insula Evia. Orașul își datora numele unui tip mai special de mentă care încă mai crește în zonă. Orașul Mende era faimos pentru practicarea comerțului cu vin și era bogat în zăcăminte de argint, aur și plumb. Aceste aspecte l-au făcut să fie unul dintre cele mai importante orașe din zonă. Ruinele orașului Mendre sunt situate într-o zonă de platou, în apropiere de hotelul Mendi, și ocupă o suprafață de circa 600 de metri lățime și 1200 de metri lungime. Aici veți putea admira rămășițele unei cetăți, zone de depozitare, o acropolă și un sanctuar dedicat zeului Poseidon. Sanctuarul este partea cea mai veche și a fost folosit din secolul al XII-lea î. Hr. până în secolul II î. Hr. Cea mai mare parte a orașului antic a fost excavată între anii 1984-1994, scoțându-se la lumină tot felul de vestigii arheologice. În partea dinspre plajă au fost descoperite o serie de fundații a fostelor locuințe din perioada antică. De asemenea, la sud de oraș a fost descoperit un cimitir ce numără 241 de morminte. Se crede că orașul Mende a fost și locul de naștere al celebrului sculptor Paiogios, care a trăit în secolul al V-lea î. Hr. O altă atracție a satului de vacanță Possidi este farul alb, ce datează din anul 1864. Acesta poate fi vizitat, turiștii putând admira din el priveliștile minunate oferite de Golful Thermaikos. De asemenea, atunci când cerul este senin se pot admira și crestele Munților Pilio. Celor care apreciază mai degrabă obiectivele turistice naturale le recomandăm să viziteze Park Kassandreia-Fourka și Anastasitiko.
Plaja Possidi reprezintă de fapt o fâşie de nisip care înaintează pentru 4 kilometri în mare, luând forma unei peninsule în miniatură şi fiind în totalitate îmbrăcată în nisip. Plaja este complet neamenajată, astfel că nu veţi avea la dispoziţie baruri, şezlonguri sau umbrele. Marea care mărgineşte acestă limbă de nisip este clară, de culoare azurie şi cu siguranţă va fi o adevărată încântare să o admiraţi. Vă veți simți aici ca pe o insulă pustie. De regulă, partea de plajă dinspre Possidi este ceva mai agitată, în timp ce partea dinspre Aigeopelagitika este foarte calmă. Apa mării este deosebit de curată, iar nisipul de culoare albă este fin. Puteţi merge cu maşina până aproape de plajă şi o puteţi parca lângă far, aveți grijă însă să nu vă împotmoliți în nisip.