Oferte Cazare - Litoral Siviri (kassandra), Halkidiki, Grecia ☀️ 2024

Cazare - Litoral Siviri (kassandra) 2024

      Siviri este un sat de vacanţă   situat pe partea de vest a Brațului Kassandra, din Peninsula Halkidiki, între Kassandreia și Fourka. În același timp, distanța dintre Siviri și Salonic este de circa 82 de kilometri. Siviri are forma unui amfiteatru ce înconjoară coasta. În timpul sezonului estival atmosfera satului de vacanță se schimbă complet, acesta fiind vizitat de mii de turiști greci și străini care vin aici pentru a se bucura de plajă și de natură. De altfel, zona în care este dispusă stațiunea a fost binecuvântată cu o floră și o faună deosebit de bogată.


Citeste mai mult

Litoral Siviri (kassandra) 2024 face parte din regiunea Halkidiki din Grecia.

In Siviri (kassandra) sunt 11 hoteluri, din care 2 hoteluri de 4 stele, 7 hoteluri de 3 stele, 2 hoteluri de 2 stele.

Filtre Litoral Siviri (kassandra) 2024

Filtreaza hotelurile din Siviri (kassandra) pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Siviri (kassandra) pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Argo incepand cu 298.00 €
Plecare 13 Mai 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Dryades incepand cu 395.00 €
Plecare 20 Mai 2024, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Dionisos Elia incepand cu 314.00 €
Plecare 9 Mai 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Zonita Guest House incepand cu 594.00 €
Plecare 1 Iunie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Iris Hotel incepand cu 406.00 €
Plecare 20 Mai 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Samel Hotel incepand cu 717.00 €
Plecare 1 Iunie 2024, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Siviri (kassandra), sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Siviri - o destinație de vacanță de vis de pe Brațul Kassandra

     Așezarea a primit numele actual undeva în anul 1083, iar de-a lungul secolelor s-a dovedit a fi unul dintre cele mai prospere sate din Peninsula Halkidiki. Locuitorii săi se ocupau aproape în exclusivitate cu pescuitul. Mai târziu, în apropierea plajei au fost dispuse numeroase pescării, iar în localitate s-a dezvoltat o renumită fabrică de gheață. În prezent satul numără sub 100 de locuitori permanenți, însă mulți greci potenți financiar și-a construit aici case de vacanță.  Locul are un potențial turistic dezvoltat, în stațiune existând o plajă lungă acoperită cu nisip, înconjurată de plantații de pin și scăldată de ape albastre și puțin adânci. Pe teritoriul stațiunii Siviri turiștii dornici de mai multă intimitate au la dispoziție plaje mai mici și mai retrase. Acestea sunt frecventate și de către nudiști. Plaja principală a stațiunii este foarte bine amenajată, punând la dispoziția vizitatorilor beach baruri, magazine, supermarket-uri și taverne, renumite pentru preparatele din pește. De asemenea, contra cost, aveți acces la umbrele și șezlonguri. Marea nu măsoară adâncimi prea mari, iar intrarea în apă este destul de lină, astfel încât și copii pot să se bucure de apă în condiții de maximă siguranță. În plus, în timpul zilei plaja este supravegheată și de un salvamar. În plus, de pe plajă, în zilele senine de vară puteți admira silueta Muntelui Olimp. De asemenea, vă recomandăm să vizitați și plajele Elani, Fourka Possidi și Mola Kaliva. Distanța parcursă până la aceste plaje este destul de mică, însă distracția este garantată. 

poza Siviri - o destinație de vacanță de vis de pe Brațul Kassandra

     La câteva minute de mers cu mașina din Siviri veți descoperi Elani. Acesta este un loc frumos, înconjurat de o pădure bogată, și cu o plajă minunată. Locul este cunoscut în special fiindcă în amfiteatrul  de aici, care are o acustică extrem de bună, în fiecare an, în lunile iulie și august se organizează festivalul Kassandra. În cadrul acestui festival se reunesc numeroși artiști celebri, actori și muzicieni, care fac ca nopțile de vară din Elani să fie cât mai animate. Unul dintre cele mai cunoscute localuri din Siviri este Ammos All Day Lounge Bar, locul în care turiștii se pot relaxa, se pot distra, pot juca volei, ping pong și altele. În ceea ce privește posibilitățile de cazare, turiștii se pot bucura de hoteluri la prețuri destul de mici. În cazul în care vă hotărâți să vă petreceți vacanța în Seviri, vă sugerăm să luați în calcul următoarele unități de cazare: Hotel Argo, Hotel Claypso, Hotel Dryades, Hotel Siviris Golden Beach, Samel Hotel și Jenny Hotel.

poza Siviri - o destinație de vacanță de vis de pe Brațul Kassandra