Oferte Cazare - Litoral Neos Marmaras (sithonia), Halkidiki, Grecia ☀️ 2024

Cazare - Litoral Neos Marmaras (sithonia) 2024

        Ascunsă pe coasta de vest a brațului Sithonia, întinsă pe trei dealuri și înconjurată de peisaje pitorești cu plaje frumoase și păduri de pin, Neos Marmaras este una dintre cele   mai întinse stațiuni de pe litoralul Mării Egee. Natura a binecuvântat Sithonia şi, în mod particular, Neos Marmaras cu peisaje minunate, plaje nisipoase şi munţi impunători. Staţiunea este amplasată la baza Munților Itamos, zona abundând de plantaţii de măslini și bucurându-se de o faună bogată reprezentată de vulpi, iepuri, mistreți și alte animale sălbatice. Neos Marmaras este situat la 125 de kilometri de Salonic și la circa 55 de kilometri distanță de Poligyros.


Citeste mai mult

Litoral Neos Marmaras (sithonia) 2024 face parte din regiunea Halkidiki din Grecia.

In Neos Marmaras (sithonia) sunt 22 hoteluri, din care 3 hoteluri de 5 stele, 3 hoteluri de 4 stele, 5 hoteluri de 3 stele, 9 hoteluri de 2 stele, 2 hoteluri de o stea.

Filtre Litoral Neos Marmaras (sithonia) 2024

Filtreaza hotelurile din Neos Marmaras (sithonia) pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Neos Marmaras (sithonia) pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Porto Carras Meliton incepand cu 817.00 €
Plecare 9 Mai 2024, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Porto Carras Sithonia incepand cu 1,150.00 €
Plecare 7 Mai 2024, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Ariadni Blue incepand cu 609.00 €
Plecare 23 Aprilie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Poseidon Resort incepand cu 981.00 €
Plecare 1 Octombrie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Meliton Inn Bungalows incepand cu 396.00 €
Plecare 20 Mai 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Petros Italos Bed & Breakfast incepand cu 417.00 €
Plecare 10 Iunie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Kelyfos Hotel Bungalows And Suites incepand cu 709.00 €
Plecare 3 Iunie 2024, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Neos Marmaras (sithonia), sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Sejur în Neos Marmaras, o stațiune cosmopolită, autentic mediteraneeană

       Neos Marmaras numără în jur de 3.500 de locuitori, însă în timpul sezonului estival lucrurile capătă cu totul o altă dimensiune, stațiunea fiind vizitată anul de zeci de mii de turiști.  Orășelul a fost fondat în anul 1925 de o serie de refugiați din Asia Mică, care au fost victimele schimbului de populație cu Turcia. Câțiva ani mai târziu acestora li s-au alăturat și alți locuitori din zona Parthenionas. Locuitorii stațiunii se ocupă predominant cu activități turistice și agricole. În zonă se cultivă în mod special citrice, fistic, migdale și viță de vie. În prezent stațiunea Neos Marmaras este una dintre cele mai cosmopolite și mai întinse stațiuni de pe brațul Sithonia. Aceasta  este dotată cu toate facilitățile necesare și anume: secţie de poliţie, oficii poştele, bănci, clinici private, farmacii, centre comerciale, supermarket-uri și magazine. Neos Marmaras este frecventată în special de turiști tineri care vin aici pentru a se bucura de viața de noapte extrem de activă. Din acest punct de vedere orășelul se deosebește total de restul stațiunilor de pe brațul Sithonia, acestea fiind destul de liniștite și fiind alese în speciale de familii cu copii.

poza Sejur în Neos Marmaras, o stațiune cosmopolită, autentic mediteraneeană

       Neos Marmaras este combinația perfectă dintre mare, munte, plajă, relaxare și distracție. Deși este o stațiune extrem de cosmopolită, veți putea observa că orășelul și-a mai păstrat o parte de aerul autohton mediteraneean. Astfel, pe lângă unitățile de cazare moderne și veți întâlni și căsuțe colorate care oferă orășelului un aer vintage. Stațiunea  se mândrește cu una dintre cele mai frumoase plaje din Peninsula Halkidiki, acoperită cu nisip auriu și umbrită de eucalipți. În stațiune se află și un port pitoresc care pe timpul verii este extrem de animat și în care acostează numeroase ambarcațiuni. Pe teritoriul stațiunii Neos Marmaras se întind două plaje, ambele fiind  distinse cu Blue Flag. Plaja Paradisos se află în partea de nord a stațiunii și este scăldată de ape calme, intrarea în mare fiind lină. Această plajă este acoperită cu nisip în partea de nord și pietriș în partea de sud și v-o recomandăm în cazul în care doriți să vă bucurați de zile liniștite, deoarece atmosfera de aici este calmă. Plaja este destul de îngustă și se întinde pe o distanță de circa 1 kilometru. În schimb, este foarte bine amenajată, la dispoziția turiștilor fiind puse umbrele, șezlonguri, toalete, beach baruri și restaurante. Principala plajă a stațiunii este plaja Neos Marmaras. Deși nici aceasta nu are dimensiuni extinse, ținem să specificăm că nu este niciodată aglomerată, astfel încât nu trebuie să vă îngrijorați în această privință. Această plajă este acoperită în totalitate cu nisip, iar apa mării este curată, nefiind foarte adâncă. Veți beneficia astfel de condițiile propice, indiferent că sunteți înotători experimentați sau simpli amatori. În plus, apa este extrem de potrivită și pentru cei mici. Asemenea plajei Paradisos și plaja Neos Marmaras dispune de umbrele, șezlonguri, baruri și alte facilități. 

     În cazul în care vă plictisiți rapid sau doriți să vizitați pe durata sejurului dumneavoastră cât mai multe plaje aveți la îndemână mai multe opțiuni. Astfel, puteți alege să descoperiți plaja principală din Porto Carras. Aceasta este acoperită cu pietriș, însă este extrem de elegantă. În plus, nu veți fi nevoiți să vă deplasați prea mult, plaja fiind situată la câteva zeci de minute de stațiunea Neos Marmaras. Plaja Kohi este o altă variantă pe care vă sugerăm să o aveți în vedere. Aceasta este distinsă cu Blue Flag, fiind îmbrăcată cu nisip fin, fundul mării fiind plat și lipsit de pietre. Aici veți putea beneficia de șezlonguri, umbrele, baruri și un centru de scuba diving. Oricare ar fi alegerea dumneavoastră cu siguranță sejurul petrecut în Neos Marmaras vă va părea prea scurt, astfel încât veți dori să repetați experiența cât mai curând posibil. 

poza Sejur în Neos Marmaras, o stațiune cosmopolită, autentic mediteraneeană