Oferte Cazare - Litoral Hanioti (kassandra), Halkidiki, Grecia 2021

Cazare - Litoral Hanioti (kassandra)

    Hanioti este situat în Peninsula Halkidiki, pe brațul Kasandra, la o distanță de circa 101 kilometri de Salonic. Hanioti este un sătuc de vacanță care păstrează un farmec pitoresc, fapt ce le garantează turiștilor sejururi memorabile și relaxante. Stațiunea a fost binecuvântată cu peisaje superbe, ape imaculate, vegetație abundentă și o plajă întinsă. Adăugați la toate acestea ospitalitatea de care dau dovadă locuitorii de aici și veți obține descrierea unei vacanțe ideale.

Citeste mai mult

Litoral Hanioti (kassandra) face parte din regiunea Halkidiki din Grecia.

In Hanioti (kassandra) sunt 39 hoteluri, din care 3 hoteluri de 5 stele, 9 hoteluri de 4 stele, 18 hoteluri de 3 stele, 8 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Bellevue Villas incepand cu 1,656.00 €
Plecare 1 Mai 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Elinotel Apolamare incepand cu 716.00 €
Plecare 1 Mai 2021, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Laguna Resort incepand cu 946.00 €
Plecare 4 Iunie 2021, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Grecotel Pella Beach incepand cu 557.00 €
Plecare 1 Mai 2021, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Hanioti Grandotel incepand cu 301.00 €
Plecare 24 Mai 2021, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Hanioti Melathron incepand cu 258.00 €
Plecare 24 Mai 2021, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Kassandra Villas incepand cu 1,048.00 €
Plecare 1 Mai 2021, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Lesse incepand cu 246.00 €
Plecare 24 Mai 2021, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Margo Bay And Club Tourqoise Grecotel incepand cu 690.00 €
Plecare 1 Mai 2021, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Minthi Boutique Apartments incepand cu 416.00 €
Plecare 1 Mai 2021, 7 nopti, Fara Masa

Hanioti - o oază de liniște în Peninsula Halkidiki


      În cazul în care credeți că facilitățile de aici nu se compară cu cele din marile stațiuni, ținem să vă liniștim. În Hanioti veți descoperi numeroase restaurante, taverne tradiționale, pentru cei care își doresc să petreacă o vacanță autentic grecească, dar și baruri și cluburi, în care turiștii avizi de distracție pot petrece după lăsarea serii. De asemenea, în Hanioti există un centru public și privat de sănătate, unde vă puteți trata urgențele medicale, supermarket-uri și bancomate, astfel încât dumneavoastră să nu duceți lipsă de nimic. Opțiunile de cazare sunt foarte variate, turiștii putând alege dintre complexe hoteliere, case de vacanță, vile sau apartamente. Printre cele mai apreciate hoteluri din Hanioti recomandăm: Hotel Bellevue Villas, Hotel Elinotel Apolamare, Dionyssos Hotel & Apartaments, Hotel Grecotel Pella BeachHotel Hanioti Melathron, Hotel Hanioti Grandotel, Hotel Kassandra Villas, Hotel Lesse și altele.

     În timpul sezonului estival stațiunea este frecventată de mii de turiști. Deși este acoperită cu pietricele, plaja din Hanioti se dovedește a fi extrem de apreciată, lucru datorat în mare parte curățeniei sale. Plaja este foarte bine amenajată, punând la dispoziția turiștilor, baruri în care aceștia se pot răcori cu băuturile preferate și posibilitatea practicării sporturilor acvatice. De asemenea, puteți alege să vă așezați prosopul direct pe plajă. Intrarea în apă este lină, plaja fiind astfel potrivită și pentru familiile cu copii. Totuși le recomandăm părinților să fie cât se poate de prudenți pentru ca micuții să nu se rănească în pietre. În cazul în care ajungeți la concluzia că plaja  din Hanioti nu este potrivită pentru dumneavoastră, trebuie să țineți cont că în jurul stațiunii mai există și alte plaje, unele acoperite cu pietriș, însă și plaje îmbrăcate cu nisip fin.  Plaja din Hanioti are un farmec aparte, fiind străbătută de vânzători ambulanți care vă vor ademeni cu gogoși, porumb fiert, dar și cu replici realizate după cele mai celebre branduri. Pe partea stângă a plajei semnalăm prezența faimosului bar Moloswhich, unde se organizează zilnic diverse petreceri tematice cu DJ celebri.

poza Hanioti - o oază de liniște în Peninsula Halkidiki

       Turiștii care își doresc de la o vacanță mai mult decât soare și relaxare, pot explora satul și împrejurimile sale, putând închiria în acest sens motociclete sau mașini. De asemenea, aceștia pot practica diverse sporturi nautice, plimbări romantice pe plajă sau în parcurile umbroase. Centrul stațiunii are o arhitectură specific grecească, cu străduțe înguste, pietruite, care în plin sezon abundă de turiști și de vânzători, care vor încerca să vă ademenească cu  diverse suveniruri, baloane cu heliu, flori și multe altele. Pentru a vă face sejurul și mai interesant vă recomandăm o serie de obiective turistice pe care merită să le vizitați. Primul dintre acestea este satul Afytos, unde vă puteți bucura de ruinele Castelului Bizantin Nea Fokea sau puteți explora peștera Petrolana. Dacă doriți o excursie mai palpitantă, puteți alege să vizitați Salonicul. Distanța dintre cele două localități poate fi parcursă în decurs de o oră, iar noi vă garantăm că efortul va merita pe deplin. La circa 380 de kilometri de Hanioti se află Meteora. Deși va trebui să parcurgeți o distanță mai mare, orașul dintre stânci este un loc atât de încântător încât considerăm că ar merita supus atenției dumneavoastră. Hanioti este o destinație de vacanță încântătoare și liniștită, fiind potrivită pentru toate tipurile de turiști, oricât de pretențioși ar fi aceștia. Deși veți întâlni turiști de toate vârstele, predomină însă familiile. Datorită acestor aspecte stațiunea se situează în topul preferințelor turiștilor care optează să-și petreacă vacanța în Halkidiki

poza Hanioti - o oază de liniște în Peninsula Halkidiki